Sari la conținut
Home » Modul INCREDIBIL în care Nobby, REGINA Instagramului, FACE BANI în România

Modul INCREDIBIL în care Nobby, REGINA Instagramului, FACE BANI în România

Modul incredibil în care Nobby face bani în România. Cățelușa Adelinei Pestrițu este parte din contractele pe care vedeta le încheie cu titlu de sponsorizare. 

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Libertatea, Adelina spune că pe lângă numărul impresionant de admiratori, cățelușa ei, Nobby, își asigură necesarul zilnic de hrană și costurile la saloanele de specialitate.

Păi, este la al 5-lea contract Nobby de promovare produs. A fost chiar imaginea a două branduri destul de mari în zona asta canină și aduce bani acasă. Își plătește singură mâncarea și saloanele de înfrumusețare. Practic, își acoperă singură cheltuielile”, a spus Adelina, completând că în momentul în care a decis să o adopte de la un adăpost, nu s-a gândit nicio clipă că va ajunge regina Instagramului. “Eram la o emisiune, eram la filmări și Nuami Dinescu povestea la masă despre un câine oropsit, că i se dă din joi în Paște de mâncare, că are PH-ul schimbat la blăniță din cauza mizeriei în care e ținut și nu se găsește nimeni să-l ia. Atunci, știam că am nevoie de un suflet lângă mine, eram singură și imediat m-am urcat în mașină cu Nuami, am mers la Câmpina, am luat-o, direct în brațe mi-a sărit, Nobby a simțit că urmează să aibă o viață bună și am dus-o la salon, am înfrumusețat-o instant. Chiar îmi amintesc că stătea lângă o pisicuță și nu-i făcea nimic, era foarte speriată, se uita timidă. Acum, dacă le vede, nu mă pot înțelege cu ea, se transformă, e pitbull”, a mai spus Adelina.Reamintim că Adelina Pestrițu este o mare iubitoare de animale. Înainte să rămână însărcinată, vedeta TV a avut ca animal de companie și un raton. Pentru că este alergică la părul de raton, medicul personal a sfătuit-o să renunţe la Cindy dacă vrea să aducă pe lume un bebeluș sănătos.

Conştientă de riscuri, Adelina Pestriţu i-a găsit un loc foarte bun ratonului Cindy, acolo unde îl vizitează ori de câte ori are timp. Tânăra mămică ştie că pe primul loc trebuie să fie bebeluşul.