Sari la conținut
Home » Modalitatea ingenioasă prin care un cățel își cumpără zilnic un fursec de la magazin!

Modalitatea ingenioasă prin care un cățel își cumpără zilnic un fursec de la magazin!

Modalitatea ingenioasă prin care un cățel își cumpără zilnic un fursec de la magazin!

Frunza, obiectul de schimb pentru un fursec delicios!

La Institutul Tehnic din Monterrey Casanare, Columbia, un câine negru, foarte asemănător cu un Labrador, veghează în fiecare zi un campus studențesc, fiind atent la orice mișcare în schimbul unor mici „atenții”. Studenţii îi aduc de obicei dulciuri din barul campusului pentru a-i arăta recunoştinţa.

Potrivit thedodo.com, într-o zi, câinele a apărut la barul din campus cu o frunză mare în gură, dând din coadă în aşteptarea gustării sale. Probabil, datorită inteligenței sale, patrupedul a observat că oamenii dau la schimb pentru anumite produse, „obiecte verzi”, iar în mintea lui, o frunză este suficientă pentru a putea cumpăra ceea ce își dorește.

Inventivitatea câinelui depăşise cu adevărat toate aşteptările. Angela Garcia Bernal, profesoară la Institut, a speculat faptul că patrupedul a văzut schimbul de bani în favoarea deliciilor de atâtea ori, încât a vrut să încerce singur.

Într-o zi, unul dintre profesorii Institutului a decis să publice o postare pe Facebook, spunând această poveste oarecum ciudată. Postarea a devenit rapid virală şi mii de oameni au fost impresionaţi de inteligenţa ieşită din comun a câinelui.

Femeia de la bar a fost mai mult decât fericită să-i dea câinelui un fursec în schimbul acelei frunze.

„Plăteşte mereu cu o frunză”, a spus femeia de la bar, „este cumpărătura lui zilnică”.

De atunci, animalul a continuat să apară în fiecare zi cu o frunză, pentru a primi micul său premiu.  Evident, personalul campusului a decis să limiteze raţia zilnică de dulciuri, pentru a avea grijă de sănătatea animalului.

Modalitatea ingenioasă prin care un cățel își cumpără dulciuri!