Mochi, patrupedul cu cea mai lungă limbă I Foto în articol!

O femelă de Saint Bernard pe nume Mochi a fost consemnată în Guinness World Records,ca fiind cățelușa cu cea mai lungă limbă din lume, informează Huffington Post.

Sursa foto: www.usmagazine.comAlături de stăpâna sa, Mochi, în vârstă de opt ani, locuiește în orașul Sioux Falls, America. Patrupedul face parte dintr-o rasă canină de talie mare și este posesoarea unei limbi de 18,58 de centimetri, conform măsurătorilor oficiale realizate de un veterinar, răsturnând recordul precedent deținut de pekinezul Puggy, a cărui limbă măsura 11,43 centimetri, se precizează în comunicatul Guinness World Records.Proprietarii lui Mochi au adoptat-o de la o organizație pentru salvarea animalelor, când avea doi ani, iar în momentul în care s-au întâlnit a fost dragoste la prima vedere, povestește Carla Rickert. Carla este mândră de ea și o descrie pe Mochi ca pe un câine ”descurcăreț și vesel, cu o personalitate puternică”.Stăpâna spune că limba îi creează dificultăți lui Mochi,  are probleme cu respirația, salivează puternic, i se lipesc frunze și pământ pe limbă și nu poate apuca obiectele de pe jos.Bucuroasă de recordul obținut de Mochi, Carla spune: ”Mochi este foarte modestă, dar cred că este la fel de mândră de noul ei record cum suntem și noi”.

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da