De 260 Vizualizari

Misterul a fost elucidat! Câți câini aveau acasă soții Ceaușescu: „ Era o turmă întreagă…”

Misterul

Misterul a fost elucidat! La puțin timp după Revoluțaia din 1989, în spațiul public s-au răspândit informații despre banii din conturile familiei Ceaușescu. În acest sens, anchetatorii au făcut investigații imediat după căderea regimului comunist.

Misterul a fost elucidat! Un zvon legat de sumele mari pe care le aveu în conturi bancare de peste hotare soții Ceaușescu circula în toată România. După câteva anchete amănunțite, investigatorii au descoperit că singurele date oficiale sunt cele despre conturile pe care cei trei copii le-au avut la CEC, după 1989.După mai multe instigații, Valentin Ceaușescu a recunoscut că părinții lui i-au virat sume importante în conturile bancare din Londra și Germania.

Legat de sumele uriașe de banii pe care îi cheltuiau Nicolae și Elena Ceaușescu, anchetatorii au dezvăluit că erau pentru alimente, dar niciodată nu erau plătite din banii lor. În plus, hrana animalelor costa lunar 600-700 de lei.

„În privinţa animalelor, cunosc că era o turmă întreagă: Nicolae Ceauşescu avea patru câini Labrador – Corbu, Şarona, Şoimu şi Rodica; Valentin avea un câine cocker, Nicu Ceauşescu avea un câine lup, Elena Ceauşescu avea un câine pripăşit, la care ţinea, Zoia Ceauşescu şi Mircea Oprean aveau şi ei doi”, a declarat fostul şef al Gospodăriei, Radu Burciu, potrivit playtech.ro.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X