Sari la conținut
Home » Misterul a fost deslușit, în sfârșit! Cum a supraviețuit o pisică închisă două luni într-un container?

Misterul a fost deslușit, în sfârșit! Cum a supraviețuit o pisică închisă două luni într-un container?

Misterul a fost deslușit, în sfârșit! Cum a supraviețuit o pisică închisă două luni într-un container? „Nu știu cum a supraviețuit, are 99 de vieți pisica asta!”

Misterul a fost deslușit, în sfârșit! Precum majoritatea animalelor, și pisica are nevoie de hrană și apă pentru a supraviețui. Fără apă animalul nu va putea trăi mai multe de câteva zile, însă cum a reușit să supraviețuiască o pisică ce a fost închisă două luni într-un container. Iar fără mâncare, ele ar putea trăi până la 2 săptămâni, în funcție de cât de afectat îi va fi organismul.

Dar motanul Monty a supraviețuit închisă două luni într-un container. Cum?

Motanul neastâmpărat s-a strecurat în interiorul containerului din Helston, Marea Britanie la începutul lunii iulie și a rămas blocat în interior până acum. Proprietarii săi, Beverley și Paul Chapman, au împânzit în tot orașul afișe încercând să-l găsească, dar nu au primit nicio veste și au început să creadă că fusese ucis de o mașină.

Stăpânii au fost uluiți când au fost contactați de un veterinar, după două luni, care i-a anunțat că Monty, care fusese identificat după microcip,trăiește.

„Nu știu cum a supraviețuit, are 99 de vieți pisica asta”, a spus bucuroasă Beverley.

Monty a fost găsit când cineva l-a auzit „plângând” din interiorul containerului. Beverly a spus: „Containerul acela nu a fost deschis deloc timp de 2 luni, s-au grăbit să-l deschidă”.

Stăpânii lui Monty spun că pisoiul este un explorator, îi plac foarte mult plimbările, așa că nu se miră că a ajuns în zona cu containere.

„Este foarte independent. Are șapte sau opt locuințe secundare – toată lumea îl iubește”, a mai spus stăpâna lui.

Motanul Monty a rămas în viață lingând condensul de pe pereții containerului și mâncând păianjeni, potrivit ITV News.

https://youtu.be/kvOsmL-WYwA

Etichete: