Minune! Un bărbat din Rusia susține că pisica lui are puteri speciale. El mai spune că pisica i s-ar fi arătat în vis spunându-i s-o vândă şi să folosească banii pentru o cauză nobilă.

Rusul și-a ascultat visul și a postat pe un site destinat animalelor un anunț de vânzare.  Acesta vrea pe pisica 320.000 de euro.

Proprietarul susține că pisica a găsit-o la mormântul unui vindecător înmormântat într-o localitate din Siberia, iar de atunci viaţa i s-a schimbat în bine, potrivit adevărul.ro. 

„Am mers la acest mormânt având absolut tot felul de probleme, inclusiv de sănătate. Nu credeam neapărat în forţe supranaturale. Am cerut ajutorul şi am părăsit cimitirul, iar această pisică mă urmărea, stătea lipită de mine. Am înţeles că e un semn şi nu m-am înşelat”, scrie bărbatul în anunţ.

„Ori de câte ori am îndoieli, am întotdeauna un vis în care totul devine clar şi mi se spune ce să fac”, spune bărbatul.

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da