Sari la conținut
Home » Minune a supraviețuit o lună sub dărâmături. Este incredibil ce i-a salvat viața

Minune a supraviețuit o lună sub dărâmături. Este incredibil ce i-a salvat viața

Minune a supraviețuit o lună sub dărâmături. Este incredibil ce i-a salvat viața!Un câine a fost scos viu de sub dărâmături, la aproape o lună după ce urganul Dorian a distrus zone întinse din Bahamas. A fost găsit cu ajutorul unei drone care i-a detectat bătăile inimii printre grămezile de moloz, sub un aparat de aer condiţionat.

Minune trăiește datorită noii tehnologi pentru a recupera animalele dintre ruine

Salvatorii săi i-au pus numele „Minune”, pentru că a reușit să supraviețuiască doar cu apă de ploaie. Veterinarii speră că patrupedul să se recupereze rapid după tratamentul dat.Echipa care l-a salvat foloseşte noile tehnologii pentru a recupera animalele dintre ruine şi acum are speranţe că va mai găsit şi alţi supravieţuitori.Reamintim că luna trecută uraganul Dorian a lovit în plin arhipelagul Bahamas și s-a oprit deasupra insulei Grand Bahama, iar gestul unei femeie a făcut înconjurul lumii.

Chella Phillips este cunoscută pentru că de 15 ani salvează câinii fără stăpân și apoi încearcă să le găsească familii care să-i adopte. În așteptarea uraganului Dorian, una dintre cele mai puternice furtuni care s-au format vreodată în oceanul Atlantic, Chella a adunat 97 de câini și i-a adăpostit în locuința sa.

Într-o postare pe contul său de Facebook, femeia spune că 79 dintre cei 97 de câini din casa ei din Nassau stăteau în dormitorul său și că își fac nevoile ”fără oprire … dar măcar îmi respectă patul și niciunul nu a îndrăznit să urce în el”.„Toți cei de aici se înțeleg bine unii cu alții și îi întâmpină fericiți pe noii veniți pentru că știu că sunt frații și surorile lor în suferințe pe străzi”, a mai scris femeia pe Facebook.„Este posibil ca noi să nu fim loviți la fel de tare ca alte insule, dar cea mai tristă parte este că, după ce uraganul va părăsi Bahamas, unele insule vor avea nevoie de mult timp pentru a se recupera… Fiecare insulă are mulțime de câini fără adăpost și mi se rupe inima pentru cei care nu au unde să îi adăpostească”, a mai scris tânăra.