Sari la conținut
Home » Ministerul Afacerilor Interne are cu ce să se mândrească! Un câine polițist a salvat toată averea a unei bătrâne din Brăila

Ministerul Afacerilor Interne are cu ce să se mândrească! Un câine polițist a salvat toată averea a unei bătrâne din Brăila

  • de

Ministerul Afacerilor Interne are cu ce să se mândrească! Un câine polițist a salvat toată averea a unei bătrâne din Brăila.

O bătrână în vârstă de 84 de ani a fost ținta unui jaf!

Profesionalismul de care dau dovadă prietenii noștri patrupezi este foarte bine expus în povestea următoare! Astfel, o bătrână de 84 de ani din Brăila a fost ținta unui jaf, prin care a rămas fără banii strânși o viață întreagă.

Noaptea, un individ a intrat în locuința femeii, iar prin intermediul violenței a reușit să sustragă toți banii economisiți cu greu într-o viață de om. Poliţiştii s-au deplasat la casa femeii, iar totul avea să fie rezolvat cu bine.

Gipsy, câinele erou din MAI!

Norocul bătrânei a fost un câine polițist din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, pe numele său Gipsy. El a reușit într-un timp record să adulmece zona și să găsească vinovatul, în doar trei ore. Se pare că hoțul este un bărbat de 23 de ani, pe care Gipsy l-a identificat la locuința acestuia, fiind arestat pentru 30 de zile.

Din fericire, totul s-a rezolvat cu bine pentru bătrână, iar câinii polițiști își demonstrează din nou adevărata lor valoare, obținută prin multă muncă și disciplină.

Ministerul Afacerilor Interne a făcut publică postarea prin intermediul paginii de Facebook