De 238 Vizualizari

Milionari la LOTO, cu ajutorul CAINILOR!

Christian si Monique Etienne, din Canada, si-au adaugat in conturi, la sfarsitul anului trecut, nu mai putin de 14,5 milioane de dolari. Cei doi soti au castigat la LOTO, la 6/49, insa dintr-o intamplare care si acum le aduce zambetul pe buze: datorita celor doi caini ai lor, potrivit huffingtonpost.ca.

Cum adica? Avand doi caini extrem de neastamparati (Chancey, un labrador, si Kira, ciobanesc german), intr-o zi, patrupezii au reusit sa dea aproape intreaga casa peste cap. Stapanii s-au apucat sa stranga in urma cainilor, insa Monique si-a dat seama ca nu mai are produse de curatat, asa ca, ea si sotul ei s-au dus la cumparaturi. Cuplul s-a oprit la o benzinarie pentru a cumparat detergent pentru covor, iar cand au achitat produsul au luat, fara sa stea prea mult pe ganduri, si un bilet la loterie. Spre surprinderea lor, tichetul s-a dovedit a fi castigator, scrie Huffington Post.

cap castigatori

Desi acum sunt milionari, Christian si Monique Etienne spun ca inca nu s-au decis ce vor face cu banii.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X