Cântărețul Mihai Trăistariu se află în conflict cu părinții lui Ionuț, copilul ucis de maidanezi. Familia Anghel a decis să-l acționeze în instanță pe artist, pentru că acesta a folosit mai multe fotografii cu micuțul, pretinzând că trăiește.

Noi am formulat mai multe plangeri, unele au fost depuse, altele urmează să fie depuse. Sigur că nu vom lăsa lucrurile aşa. Nu avem cum să le lăsam aşa. S-au folosit de fotografii cu îngeraşul nostru ucis de câini, au înscenat că trăieşte„, a declarat Felicia Anghel pentru ziarulring.ro.
De asemenea, Trăistariu a fost luat în vizor și de Ana Măiță, președintele Asociației „Mame pentru mame”, pentru că și băiatul acesteia apare în poze, în colajul realizat de Trăistariu.

L-am anunțat pe domnul Trăistariu că distribuie un material cu un minor fără acordul părinților și s-a scuzat spunând că doar a distribuit, nu a creat. Atunci i-am spus că legea îi pedepsește și pe cei care distribuie, nu numai pe cei care creează„, a afirmat Ana Măiță.
 
Mihai Trăistariu se disculpă și spune că nu a făcut decât să dea un share la pozele respective.

Nu am făcut decât să dau un share la ce primesc de la alții pentru că eu sunt iubitor de animale și de când cu povestea cu Ionuț, tot ce am primit cu câinii am dat mai departe. Cineva mi-a dat un articol care conținea și poză, dar văd că cineva mi l-a șters sau s-a șters automat. Din câte știu eu, la articolul ăla am scris doar ‘WOW, ce e asta’. Eu nu cred că Ionuț trăiește, dar am distribuit că mi s-a părut că e cel puțin ciudat„, a spus cântărețul pentru cancan.ro.