Mihai Nae a renunțat le dresajul canin? Dresorul animalelor de companie ale vedetelor i-a uimit pe toți. Uite ce face în timpul liber.Deși practică această meserie de 17 ani, Mihai Nae, instructorul canin și dresorul animalelor de companie ale vedetelor,mai are o pasiune. Anul trecut a lansat un frumos feat cu Uddi, la piesă Ego, iar acum a venit momentul celei de-a două melodii, a doua colaborare de excepție cu Uddi.

Mihai dresează câinii lui Pepe și Ruby!

,,Mesajul piesei La birou este unul ce se potrivește cu ceea ce trăim acum. Mai în glumă mai în serios să stăm închiși în casă sau la birou, să nu ieșim pe stradă indiferent ce s-ar întâmpla. Și dacă chiar nu putem, să cerem ajutorul domnișoarei secretare alături de care am putea încerca să ne izolăm.(…)

Uddi îmi e prieten și dacă am avut o colaborare de succes la prima piesă pe care am lansat-o, Ego, sunt sigur că și de această dată va fi cel puțin la fel. Piesa ,,La Birou,, este scrisă de compozitorul Mihai Alexandru care ne-a inspirat și iată ce a ieșit! La filmările videoclipului a fost distractiv. Ne-am distrat și am încercat să transmitem cum am putut noi mai bine atât piesă cât și mesajul ei, care este unul, de ce nu, pozitiv! Bineînțeles că din clip nu putea să lipsească vechiul meu coleg de platou, câinele Aky. El este cel mai cunoscut belgian malinois din România și este un câine actor care a demonstrat cât de priceput este! Sperăm să vă placă ce a ieșit și să vă aducem puțin zâmbetul pe buze în această perioadă!” , a declarat, cu pozitivitatea ce îl caracterizează, Mihai Nae, potrivit cancan.ro.

Cel mai nou patruped pe care îl dresează Mihai Nae acum este câinele lui Ruby, pe care a reușit, în scurt timp, să îl facă să execute comenzile ca la carte!https://youtu.be/S_8hMEJh090