De 1415 Vizualizari

MIAU ANIVERSAR! Astăzi este ziua INTERNAȚIONALĂ a PISICII

MIAU ANIVERSAR! Ziua internationala a pisicii este celebrata în fiecare an pe 8 august, fiind considerata o oportunitate de a sarbatori legatura dintre om si pisică, cel mai popular animal de companie din lume. De aproximativ 9.500 ani, pisicile trăiesc pe lângă oameni, iar in prezent la nivel mondial traiesc peste de 500 de milioane de feline, informează Agerpres.

Initiata de catre Fondul International pentru Bunastarea Animalelor (IFAW) si alte grupuri pentru drepturile animalelor, in 2002, ziua internationala a pisicii se bucura de notorietate in fiecare an.

In prezent, pisica reprezinta animalul de companie perfect. Nu cere o ingrijire complicata si eforturi deosebite, doar un loc unde sa locuiasca, mancare si multa afectiune atasandu-se destul de rapid de stapan, fie el tanar, fie singur, fie mai in varsta. Este o felina foarte curata, foarte respectuoasa, silentioasa, independenta si fidela.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X