De 4692 Vizualizari

Mesajul SFÂȘIETOR al Elenei Cârstea după ce i-a murit cel mai bun prieten. Vezi cât de tare SUFERĂ CÂNTĂREAȚA și care a fost ultima fotografie postată

 Elena Cârstea a posta cu tristeţe un mesaj cutremurător pe contul ei de socializare, în care anunţa că scumpa ei cățelușă, a murit. 

Elena Cârstea, cunoscuta cântăreață de de muzică ușoară/pop, în vârstă de 56 de ani, a postat o fotografie cu cel mai bun prieten al său care s-a stins din viaţă, alături de câteva cuvinte dureroase.

„Fetiţa mea dragă a plecat astăzi în raiul câinilor. Am inima frântă”, a scris Elena Cârstea în dreptul imaginii cu căţeluşa, pe o rețea de socializare.

Reamintim că în urmă cu doi ani, Cârstea anunţa că Houdini, scumpul ei câine-lup, a murit subit. Vreme de mai multe săptămâni, artista a fost de neconsolat: ”Sunt aşa de distrusă, n-am iubit nici un câine cum l-am iubit pe Houdini. Avea 3 anişori. Am mai pierdut un copil…”, scria Elena Cârstea, pe Facebook.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X