Sari la conținut
Home » Mesajul emoționant al unui cățeluș rămas singur pe lume!

Mesajul emoționant al unui cățeluș rămas singur pe lume!

  • de
Cățeluș

Mesajul emoționant al unui cățeluș rămas singur pe lume! Stăpânul său a murit, iar acum el este nevoit să supraviețuiască de unul singur.

Micuțul cățeluș a fost nevoit să supraviețuiască pe cont propriu!

O poveste emoționantă ne redă încrederea în umanitate, iar un cățel aflat pe străzi, supus diferitelor pericole, a avut norocul să aibă parte de ajutorul unor oameni cu suflet mare.

Următoarele săptămâni nu au fost uşoare, dar nimic nu putea să-i împiedice să încheie ziua fericiţi că se au unul pe celălalt. Din păcate, când lucrurile păreau să meargă bine, omul a murit, devenind iar a nimănui.

Ajuns iar singur pe străzi, din fericire, lucrurile aveau să se schimbe pentru micul patruped: un trecător, care deşi nu l-a adoptat în mod direct, i-a acordat câteva minute pentru a rupe un carton şi a-l pune la gâtul căţelului cu mesajul: „Mi-e foame”.

Potrivit nytimes.com, după ce şi-a pierdut mama în urma unei boli, un căţeluş vagabond din Asia de Sud, a devenit complet neajutorat, până când, un om fără adăpost, deși se confrunta cu problemele sale, a făcut tot ce a putut pentru a avea grijă de el.

Primul care a reacţionat a fost un fermier local care de ceva timp se ocupa cu salvarea câinilor nedoriţi, moment în care, bărbatul cu inimă bună i-a adus mai întâi mâncare şi apă căţeluşului.

Ulterior, fermierul a dus căţelul la ferma sa, loc în care puiul avea să-i întâlnească pe ceilalţi câini salvaţi din condiţii similare, într-un adăpost prietenos.

Cățel
Cățel

 

El a fost deja vaccinat şi va rămâne în grija fermierului până când o familie îşi va arăta interesul să-l adopte, însă are un adăpost și mâncare la discreție!