Sari la conținut
Home » Mesajul dur al unui iubitor de animale pentru cel care i-a OTRĂVIT CÂINELE: ”Va mânca otravă cu lingurița legat la mine-n beci”

Mesajul dur al unui iubitor de animale pentru cel care i-a OTRĂVIT CÂINELE: ”Va mânca otravă cu lingurița legat la mine-n beci”

Mesajul DUR al unui iubitor de animale pentru cel care i-a OTRĂVIT CÂINELE: ”Va mânca otravă cu lingurița legat la mine-n beci”Codin Maticiuc, un mare iubitor de animale, a scris, pe blogul personal, povestea reală și tristă care l-a marcat extrem de tare despre cel mai bun prieten al său care l-a găsit otrăvit în propria curte.”M-am născut în Dristor şi mi-am petrecut jumătate din copilărie acolo şi cealaltă în Aviaţiei cu cheia de gât. Am jucat fotbal pe maidan cu patru pietroaie în loc de porți, tot pe maidan mi-am luat bătaie şi am împărțit şi eu câțiva pumni buni. Tot pe maidan m-am îndrăgostit întâia dată. Comportametul mi-e şi acum de maidanez fără casă, din bar în bar matol.Şi pentru că maidanez la maidanez trage am avut toată viața câini şi pisici maidaneze, corcituri cum le-o spune. În fine, de pe stradă luate. În facultate m-am mutat la casă şi mi-am luat şi câinele din apartament dar şi pe cei doi din faţa blocului. Că dacă m-am ajuns eu să le fie şi lor mai bine, mi-am spus. Toți maidanezii mei au avut nume haioase mai puţin ăștia doi luați din faţa blocului, Rex si Fetița, căci erau strigați aşa de-o viață de tot cartierul. Acum am 4 câini în curte şi doi pisoi în casă. Danezi de mai şi unii şi alții. Pisoii au amândoi câte trei picioare chiar. Șase împreună. Trăiesc toți într-o relativă pace şi înțelegere. Mai puţin pisoii, ei nu se suportă.Suntem șapte maidanezi în casă cu tot cu mine şi ne e bine aşa. Sau ne era. Până ieri. Ieri, un vecin din spatele casei ne-a aruncat otravă în curte şi cea mai mică dintre fetele mele a mâncat. Douăzeci de ore a fost calvarul ei. Seara când am venit la ea s-a târât până la mine pentru ultima dată. A plâns toată noaptea şi avea ochii roșii. A doua zi după amiază am fost lângă ea la ultimele convulsii. I se-ncordau muşchii şi se dădea la propriu cu capul de un perete. S-a stins o oră mai târziu.Suntem șase maidanezi acum în casă şi un pic mai trişti. Ne gândim la Sab cu dor şi durere şi la vecin cu dorință. Cu dorinţa de a-l afla şi cu speranța că nu căci jur pe sufletul meu de maidanez că va mânca otrava cu lingurița legat la mine-n beci”.ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDFĂ SĂ CITIȚI ȘI:

”Unsprezece ani perfecţi în care DOI NEMURITORI au conviețuit perfect”! Povestea lor te va IMPRESIONA până la lacrimi

”Unsprezece ani perfecţi în care DOI NEMURITORI au conviețuit perfect”! Povestea lor te va IMPRESIONA până la lacrimi
25 Aug, 2017 la 12:56 pmModifica

Un câine din Bucureşti, implicat în scene incredibile, în care poliţiştii au fost umiliţi – Video

Un câine din Bucureşti, implicat în scene incredibile, în care poliţiştii au fost umiliţi – Video
12 Apr, 2017 la 4:40 pmModifica