De 13578 Vizualizari

Mesajul dur al unui iubitor de animale pentru cel care i-a OTRĂVIT CÂINELE: ”Va mânca otravă cu lingurița legat la mine-n beci”

”Craiul de Dorobanți” și povestea plină de sensibilitate

Mesajul DUR al unui iubitor de animale pentru cel care i-a OTRĂVIT CÂINELE: ”Va mânca otravă cu lingurița legat la mine-n beci”

Codin Maticiuc, un mare iubitor de animale, a scris, pe blogul personal, povestea reală și tristă care l-a marcat extrem de tare despre cel mai bun prieten al său care l-a găsit otrăvit în propria curte.

”M-am născut în Dristor şi mi-am petrecut jumătate din copilărie acolo şi cealaltă în Aviaţiei cu cheia de gât. Am jucat fotbal pe maidan cu patru pietroaie în loc de porți, tot pe maidan mi-am luat bătaie şi am împărțit şi eu câțiva pumni buni. Tot pe maidan m-am îndrăgostit întâia dată. Comportametul mi-e şi acum de maidanez fără casă, din bar în bar matol.

Şi pentru că maidanez la maidanez trage am avut toată viața câini şi pisici maidaneze, corcituri cum le-o spune. În fine, de pe stradă luate. În facultate m-am mutat la casă şi mi-am luat şi câinele din apartament dar şi pe cei doi din faţa blocului. Că dacă m-am ajuns eu să le fie şi lor mai bine, mi-am spus. Toți maidanezii mei au avut nume haioase mai puţin ăștia doi luați din faţa blocului, Rex si Fetița, căci erau strigați aşa de-o viață de tot cartierul. Acum am 4 câini în curte şi doi pisoi în casă. Danezi de mai şi unii şi alții. Pisoii au amândoi câte trei picioare chiar. Șase împreună. Trăiesc toți într-o relativă pace şi înțelegere. Mai puţin pisoii, ei nu se suportă.

Suntem șapte maidanezi în casă cu tot cu mine şi ne e bine aşa. Sau ne era. Până ieri. Ieri, un vecin din spatele casei ne-a aruncat otravă în curte şi cea mai mică dintre fetele mele a mâncat. Douăzeci de ore a fost calvarul ei. Seara când am venit la ea s-a târât până la mine pentru ultima dată. A plâns toată noaptea şi avea ochii roșii. A doua zi după amiază am fost lângă ea la ultimele convulsii. I se-ncordau muşchii şi se dădea la propriu cu capul de un perete. S-a stins o oră mai târziu.

Suntem șase maidanezi acum în casă şi un pic mai trişti. Ne gândim la Sab cu dor şi durere şi la vecin cu dorință. Cu dorinţa de a-l afla şi cu speranța că nu căci jur pe sufletul meu de maidanez că va mânca otrava cu lingurița legat la mine-n beci”.

ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDFĂ SĂ CITIȚI ȘI:

”Unsprezece ani perfecţi în care DOI NEMURITORI au conviețuit perfect”! Povestea lor te va IMPRESIONA până la lacrimi

”Unsprezece ani perfecţi în care DOI NEMURITORI au conviețuit perfect”! Povestea lor te va IMPRESIONA până la lacrimi
25 Aug, 2017 la 12:56 pmModifica

Un câine din Bucureşti, implicat în scene incredibile, în care poliţiştii au fost umiliţi – Video

Un câine din Bucureşti, implicat în scene incredibile, în care poliţiştii au fost umiliţi – Video
12 Apr, 2017 la 4:40 pmModifica

 

3 Comentarii

  1. Exact asa merita speriati gunoaiele !! Dar suntem tara de lumea a 7-a animalele nu au drepturi, violenta impotriva animalelor ar trebui sa fie cf legii pedepsita LA FEL ca agresiunile impotriva oamenilor…. adica circumstante agravante pentru INFRACTIUNI COMISE CU VIOLENTA!!!!!!!!!!!! :(
    Cateodata si partial este buna si „sharia” musulmanilor refugiati… adica „plata cu aceeasi moneda”…. In alte tari mai putin sclifosite, victimele le fac ce vor, de ex hotilor li se taie mana cu care au furat, violatorilor….. uitati-va la violatorii din India cum au fost batuti de catre femei IN PIATA PUBLICA, sa fie EXEMPLU_ pana au lesinat si au fost udati cu apa in repetate randuri 2 barbati care au incercat sa violeze o fetita virgina (16 ani) _ in tara lor chiar conteaza……. batuti la pielea goala si rupti in bucati !!!!!!

  2. otravirea unui animal denota o cruzime extremă, numai indivizii cu psihicul deranjat recurg la asemenea metode. la puscărie cu ei, exista legi, sa fie aplicate. degeaba merg in biserici si se inchina cu doua mâini acesti nemernici si susținătorii lor, daca nu au inteles un lucru fundamental: isus s.a nascut intr.o iesle, alaturi de vietuitoarele care l.au protejat, la randul nostru avem datoria crestineasca de a le trata cu afectiune si de a le respecta dreptul la viata. catolicii isi duc animalele in biserica ptr binecuvântare, preoții nostri ar trebui sa ia exemplu, sa deschidă mințile unor incuiati care trăiesc după normele evului mediu întunecat.

  3. foarte trist, noi am fost obligati sa ne eutanisam shnautzerul la 9 ani , a facut uncancer care ia ros pancreasul devenise orb si suferea cumplit, a fost cea mai traumatizanta experienta din viata mea e ca si cum t-ai ucide propriul copil , cine nu a avut caine a trait degeaba , sunt finte minunate si foarte sensibile, romania sa intors in intunericul evului mediu, eu te-asi sfatui sa-l dovedesti pe idiot la politie si sa plateasca cu ceva puscarie.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X