5145 Vizualizari

Mesajul care a SCANDALIZAT un CONTINENT: “Am nevoie să-mi împuște cineva câinele, nimeni nu are curajul să o facă”

Mesajul care a SCANDALIZAT un CONTINENT: “Am nevoie să-mi împuște cineva câinele, nimeni nu are curajul să o facă”

Câinii sunt cei mai buni prieteni ai omului, dar, din păcate, unii oameni îi adoptă și apoi pur si simpu se plictisesc de ei și îi abandonează. Așa a procedat  și o femeie din statul american Georgia,  a postat un mesaj cutremurător pe Facebook.

Fără teamă, femeia și-a întrebat toți prietenii de pe Facebook dacă nu ştiu pe cineva cu sânge rece care să-i împuşte câinele.

“Am nevoie de cineva care să-mi împuşte câinele, nimeni pe aici nu are curajul să o facă. Fac eu rost de armă”, a scris americanca într-o  postare pe o reţea de socializare.

Mesajul ei şocant a scandalizat reporterii, dar şi serviciul pentru protecţia animalelor din SUA.

Când angajații unui serviciul pentru protecţia animalelor a sosit ladomiciliul femeii, aceasta s-a plâns ofițerilor că nu mai poate avea grijă de el pentru că este foarte gălăgios şi face multă mizerie, potrivit relayhero.com.

Câinele de trei ani, pe nume Scorţişoară, o corcitură de Saint Bernard şi buldog englez, a fost luat de autorități și dus la un adăpost pentru animale.

Nanette Moss, administratorul adăpostului pentru animale, a fost șocat când a aflat în ce mod voia femeia să scape de câine: “E şocant. Eu mă ocup de câini în fiecare zi. Ei sunt viaţă mea. Mi s-a rupt inima când am auzit ce voia să facă. Bietul de el, e un câine aşa de drăgălaş, cum poate cineva să împuşte un câine atât de drăgălaş?

Un singur comentariu

  1. Augustin Man spune:

    John Steinbeck – “Oameni si soareci”, dar acolo era altceva…

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X