De 2724 Vizualizari

Mesaj DUREROS pe Facebook: ”Nu suntem niciodată pregătiți să spunem ADIO” / FOTO

Mesaj DUREROS pe Facebook: ”Nu suntem niciodată pregătiți să spunem ADIO”
Indiferent de împrejurări, dacă moartea lui era de așteptat sau nu, dacă animalul era tânăr, bătrân sau bolnav, pierderea celui mai bun prieten este un moment dureros pentru proprietarii de animale.

Cum ai putea răspunde la astfel de cuvinte? ”Nu suntem niciodată pregătiți să spunem ADIO”, mesajul dureros postat de un bărbat din Spania, după ce câinele său din rasa Pitt Bull a pierdut lupta cu viața.

Din nefericire, mulți dintre stăpâni uită că speranța de viata a companionului lor drag este mai mica decât a noastră, prin urmare, acesta moare înaintea noastră, dar cel mai dureros este atunci când moare din cauza unei boli. În această situație, stăp​ânii sunt luați prin surprindere și nu au timp să se pregătescă.
Internauții i-au scris stăpânului îndurerat sute de mesaje de compătimire:

”Durerea sufletului nu o poți exprima în cuvinte pentru ca ei sunt îngerii care au venit în viața noastră să ne facă fericiți și, la rândul lor, să fie fericiți… doar cei care au avut parte de această iubire pe care Dumnezeu ne-a lasat-o înșeleg”, a ​fost unul din mesajele postate.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X