Mesaj DUREROS. Indiferent de împrejurări, dacă moartea lui era de așteptat sau nu, dacă animalul era tânăr, bătrân sau bolnav, pierderea celui mai bun prieten este un moment extrem de dureros pentru proprietarii de animale.

Cum ai putea răspunde la astfel de cuvinte? ”Nu suntem niciodată pregătiți să spunem ADIO”, mesajul dureros postat de un bărbat din Spania, după ce câinele său din rasa Pitt Bull a pierdut lupta cu viața.

Din nefericire, mulți dintre stăpâni uită că speranța de viata a companionului lor drag este mai mica decât a noastră, prin urmare, acesta moare înaintea noastră, dar cel mai dureros este atunci când moare din cauza unei boli. În această situație, stăp​ânii sunt luați prin surprindere și nu au timp să se pregătescă.
Internauții i-au scris stăpânului îndurerat sute de mesaje de compătimire:

”Durerea sufletului nu o poți exprima în cuvinte pentru ca ei sunt îngerii care au venit în viața noastră să ne facă fericiți și, la rândul lor, să fie fericiți… doar cei care au avut parte de această iubire pe care Dumnezeu ne-a lasat-o înșeleg”, a ​fost unul din mesajele postate.

 

 

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da