Mesaj pentru toți iubitorii de animale! Iubitorii de animale încearcă să adopte animale dintr-un adăpost de animale din Câmpina, însă sunt cumva opriți de managerul unde sunt găzduite animalele.

În acest sens, pe un grup de socializare a apărut un mesaj pe Facebook care începe așa: „Animăluțele au dreptul la viață, cine nu respectă asta trebuie să plătească.”

Mesaje din astea ne rănesc în fiecare zi şi fac iubitorii de animale să-și facă singuri dreptate implicându-se cu tot sufletul în astfel de cazuri greu de ignorat.

Citește și:

„In Campina este un lagăr al morții condus de un nenorocit care sfidează pe cei care încearcă să scoată câini de acolo preferând să-i ucidă in chinuri. Rog insistent pe cei care au detalii să își facă curaj să vorbească și mai ales rog o mobilizare a celor care iubesc animalele sa mergem acolo si sa salvam acele suflete condamnate la moarte.”

Mesaj pentru toți iubitorii de animal:  E nevoie sa mergem peste ei…

Citește și:

„Nu glumesc, e nevoie sa mergem peste ei, vreau oameni determinați să o facă, femei din bărbați deopotrivă și asta cat mai repede. Campina e aproape, arătați că va pasa luând inițiativa. Lista e deschisa pt cei care vor sa mă însoțească și sper să faceți cat mai multi asta pt că numai mergând în fața lagărelor morții vom stopa aceste crime”.

Setari cookie