Autor:  Sorin BreazuTrupul copilul în vârstă de 4 ani, care a murit ieri, după ce a fost sfâşâiat de câinii de pe un domeniu privat de lângă parcul Tei din Capitala, a fost supus autopsiei.

În timp ce tatăl micuţului plângea pe holul Institutului de Medicină Legală, medicii se uitau şocaţi pe masă. Copilul prezenta sute de plăgi produse de muşcăturile câinilor, iar leziunile i-au fost fatale. Astăzi, trupul copilului va fi ridicat de părinţi.Băiatul a murit în urma muşcăturilor de câini, leziuni care îi acopereau toată suprafaţa corpului şi care aveau dimensiuni de la jumătate de centimetru până la 5-6 centimetri, şi în urma hemoragiei externe masive, a anunţat Abdo Salem, medicul IML care a efectuat autopsia, pentru Agerpres.

„Copilul prezenta sute de plăgi muşcate, era scalpat, a murit în urma hemoragiei externe masive. Fără discuţie că a murit în urma muşcăturilor de câini. Toată suprafaţa corpului avea leziuni. De la jumătate de centimetru până la 5-6 centimetri, inclusiv în zona cervicală. Au acţionat exact în instinctul lor primar de animale care ucid ca să mănânce. Arăta ca o pradă. Adâncimea plăgilor era între jumătate de centimetru şi un centimetru”, a precizat medicul IML Abdo Salem, precizând că este al treilea astfel de caz de care se ocupă, în cazul celorlalte două fiind vorba de adulţi.

Băiatul a murit în urma muşcăturilor de câini, leziuni care îi acopereau toată suprafaţa corpului şi care aveau dimensiuni de la jumătate de centimetru până la 5-6 centimetri, şi în urma hemoragiei externe masive, a anunţat Abdo Salem, medicul IML care a efectuat autopsia, pentru Agerpres.

„Copilul prezenta sute de plăgi muşcate, era scalpat, a murit în urma hemoragiei externe masive. Fără discuţie că a murit în urma muşcăturilor de câini. Toată suprafaţa corpului avea leziuni. De la jumătate de centimetru până la 5-6 centimetri, inclusiv în zona cervicală. Au acţionat exact în instinctul lor primar de animale care ucid ca să mănânce. Arăta ca o pradă. Adâncimea plăgilor era între jumătate de centimetru şi un centimetru”, a precizat medicul IML Abdo Salem, precizând că este al treilea astfel de caz de care se ocupă, în cazul celorlalte două fiind