De 899 Vizualizari

Medicul legist, socat de ce a patit copilul! „Doar in talpi nu era muscat”

Autor:  Sorin Breazu

Trupul copilul în vârstă de 4 ani, care a murit ieri, după ce a fost sfâşâiat de câinii de pe un domeniu privat de lângă parcul Tei din Capitala, a fost supus autopsiei.

În timp ce tatăl micuţului plângea pe holul Institutului de Medicină Legală, medicii se uitau şocaţi pe masă. Copilul prezenta sute de plăgi produse de muşcăturile câinilor, iar leziunile i-au fost fatale. Astăzi, trupul copilului va fi ridicat de părinţi.

Băiatul a murit în urma muşcăturilor de câini, leziuni care îi acopereau toată suprafaţa corpului şi care aveau dimensiuni de la jumătate de centimetru până la 5-6 centimetri, şi în urma hemoragiei externe masive, a anunţat Abdo Salem, medicul IML care a efectuat autopsia, pentru Agerpres.

„Copilul prezenta sute de plăgi muşcate, era scalpat, a murit în urma hemoragiei externe masive. Fără discuţie că a murit în urma muşcăturilor de câini. Toată suprafaţa corpului avea leziuni. De la jumătate de centimetru până la 5-6 centimetri, inclusiv în zona cervicală. Au acţionat exact în instinctul lor primar de animale care ucid ca să mănânce. Arăta ca o pradă. Adâncimea plăgilor era între jumătate de centimetru şi un centimetru”, a precizat medicul IML Abdo Salem, precizând că este al treilea astfel de caz de care se ocupă, în cazul celorlalte două fiind vorba de adulţi.

Băiatul a murit în urma muşcăturilor de câini, leziuni care îi acopereau toată suprafaţa corpului şi care aveau dimensiuni de la jumătate de centimetru până la 5-6 centimetri, şi în urma hemoragiei externe masive, a anunţat Abdo Salem, medicul IML care a efectuat autopsia, pentru Agerpres.

„Copilul prezenta sute de plăgi muşcate, era scalpat, a murit în urma hemoragiei externe masive. Fără discuţie că a murit în urma muşcăturilor de câini. Toată suprafaţa corpului avea leziuni. De la jumătate de centimetru până la 5-6 centimetri, inclusiv în zona cervicală. Au acţionat exact în instinctul lor primar de animale care ucid ca să mănânce. Arăta ca o pradă. Adâncimea plăgilor era între jumătate de centimetru şi un centimetru”, a precizat medicul IML Abdo Salem, precizând că este al treilea astfel de caz de care se ocupă, în cazul celorlalte două fiind

2 Comentarii

 1. rammstein spune:

  Mai multi copii si oameni au fost muscati sau omorati in bucuresti decat au murit aia din damasc cu gazul sarin !!!!
  Rusine !!! ar trebui chemate fortele nato pentru curatirea de teroristii patrupezi din tara,poate americanii si francezi fac excala la bucale si ne fericesc de nenorocirea asta.
  Poate onu da o rezolutie in acest sens ,dar sa ne scape si de primari si parlamentari cu tot la cremenal –ucigasilor,asasinilor .

  • nu conteaza spune:

   Doamne ce gandire! Teroristi patrupezi…nenorocirea este creata de mana OMULUI. Nu arunca puii catelei tale din ograda, sterilizeaz-o si se schimba situatia!! Daca n-o sterilizezi, macar sa platesti amenzi usturatoare. Deci, rusine NOUA!!!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X