De 946 Vizualizari

Mărturisirea șocantă a unei persoane pulice: ”Gorilele sunt atrăgătoare și-mi fac hormonii s-o ia razna”

Mărturisirea șocantă a unei persoane pulice: ”Gorilele sunt atrăgătoare și-mi fac hormonii s-o ia razna”

O persoană publică, politician de profesie, lasă să se înțeleagă, într-o declarațuie publică, că găsește gorilele ”foarte atrăgătoare”, încât atunci când merge la grădina zoologică hormonii ei ”o iau razna”.

Gisela Allen a făcut aceste afirmații în încercarea de a demonstra că homosexualii ar trebui să-și păstreze secretă orientarea sexuală: ”Credeți că eu umblu prin oraș și spun în gura mare că sunt atrasă sexual de gorile? Când merg la grădina zoologică și văd o gorilă, hormonii mei o iau razna pentru că mi se pare atrăgătoare.

Nu sunt împotriva persoanelor gay, dar cum le poți numi o comunitate? Viața sexuală este o treabă personală. Nu vii să declari asta deschis”, a spus Gisela Allen, pentru The Sunday Herald.

Politiciana este de părere că homosexualii ar trebui să-și păstreze preferințele sexuale doar pentru ei, așa cum a făcut ea în privința atracției față de gorile.

Sursă foto: arhivă

 

 

 

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X