De 554 Vizualizari

Ce face Marius Chirca în fiecare dimineață. Imaginile spun TOTUL / VIDEO

Ce face Marius Chirca în fiecare dimineață. În urmă cu câteva minute, Marius Chirca, fondatorul Asociației pentru protecția animalelor Kola Kariola, organizație non-profit fondata în scopul ajutorării animalelor fără stăpân din Romania, le-a arătat tuturor cum își începe el ziua.

Încă de la primele ore, Marius și-a vizitat cățeii salvați de el care l-au întâmpinat cu multă bucurie în cel mai gingaș mod cu putință.

”Salvatorul” a făcut un live pe Facebook în care a dorit să le arată iubitorilor de animale cât de vesele sunt animalele după ce au fost salvate de el din ghearele morții.

Cuvintele sunt de prisos acum, priviți imaginile transmise de Marius Chirca pe pagina de socializare a Asociației pentru protecția animalelor Kola Kariola.

Publicată de Kola Kariola pe Luni, 16 septembrie 2019

Recent, Marius s-a implicat în cel mai odios de cruzime asupra animalelor. El spune că va începe cu sesizări la IPJ, IGPR si DSV pentru rezolvarea acestui caz.

„Ce avem aici? O crima si niste criminali! Victima un biet cal, criminalii fiind membrii unui fond de vanatoare din Jud Bistrita Nasaud, din cate am inteles!
Ce trebuie sa facem noi? Sa incepem cu sesizari la IPJ, IGPR si DSV!
Ii rog pe cei care au detalii exacte despre locatie si criminali sa ne scrie in privat. Confidentialitatea ne caracterizeaza.

EU VREAU SA MERG PERSONAL ACOLO!

Din cate am inteles calul a fost dus in padure, macelarit si lasat prada ursilor”, a scris Marius Chirca pe pagina Koola Kariola.

Citește continuarea AICI

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X