Sari la conținut
Home » Marius Chirca, apel la ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela: „Festivalul Yulin s-a mutat în România”

Marius Chirca, apel la ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela: „Festivalul Yulin s-a mutat în România”

Marius Chirca, apel la ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela! „Domnul ministru Vela, Poliția Animalelor cum ar gestiona asemenea orori? Cum DSVSA Ialomița a autorizat un astfel de transport pentru animale vii? Oare angajații au citit măcar un articol din lege la viața lor înainte să pună «autorizat» pe un asemenea sinistru mod de transport? Sau de capturare?”, se arată în postarea făcută publică de Președintele Asociaiei Kola Kariola.

Marius Chirca, fondatorul Asociației pentru protecția animalelor Kola Kariola, a distribuit imagini greu de privit pe Facebook și face apel la ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, pentru a întemeia Poliția Animalelor.

Câinii ajung în lagărele de exterminare unde, pe bani grei și din buzunarele cetățenilor, sunt uciși

„Zice cetățeanul că are comuna/satul/localitatea câini pe străzi. Cetățeanul ăla care tocmai ce a aruncat niște pui din curte și are cățeaua nesterilizată care produce an de an serii peste serii de pui, cu care chiar el populează străzile. Ăsta e cetățeanul cel mai indignat! Și primarul sare, că e rost de vot, și adună câinii de pe stradă. În halul în care vedeți, și care ajung în lagărele de exterminare unde, pe bani grei și din buzunarele cetățenilor, sunt uciși. Dar primarul și-a luat un vot! L-a plătit tot din banul cetățeanului”, se arată în postare.

„Ca să înțelegeți despre ce este vorba, câinii sunt capturați din Giurgeni, județul Ialomița, și duși în Fetești, la ecarisajul deținut de DADPP Fetești. Sunt informații pe care le-am primit și noi, imaginile sunt publice pe Facebook. Nu ne putem deplasa personal să verificăm, dar le puteți cere celor de la DSVSA Ialomița să verifice. De fapt, asta este competența lor!

Domnul ministru Vela, Poliția Animalelor cum ar gestiona asemenea orori? Cum DSVSA Ialomița a autorizat un astfel de transport pentru animale vii? Oare angajații au citit măcar un articol din lege la viața lor înainte să pună «autorizat» pe un asemenea sinistru mod de transport? Sau de capturare?”, mai scrie iubitorul și salvatorul de animale.

Redăm mai jos postarea:

https://www.facebook.com/kolakariola/posts/3279465058802539