De 5688 Vizualizari

Mamele au ţipat că e “ABUZ” şi că PĂRINŢII trebuie traşi la răspundere pentru ce i-au făcut acestei fetiţe. Eşti de acord cu ele?

Spune-ne de care parte eşti, PRO sau CONTRA?

 

Ceea ce urmează să vedeţi a fost considerat de unii “rău tratament aplicat minorului”. In special mamele au fost foarte revoltate. Dar, depinde din ce unghi priveşti. Aceste poze sunt fantastice, iar micuţa din imagini a avut parte de o copilărie de poveste. A avut şi noroc, spunem noi, de părinţi îndrăgostiţi de natură.

 

Fetiţa se numeşte Tippi Benjamine Okanti Degré şi e de origine franceză. Ea s-a născut în 1990 şi şi-a petrecut primii ani de viaţă în Namibia, alături de animale sălbatice precum lei şi gheparzi. A învăţat să vâneze de la oamenii din triburile locale şi s-a obişnuit cu cultura lor.

 

Acum că Tippi a crescut şi a împlinit frumoasa vârstă de 23 de ani, fata a decis să publice o carte care să cuprindă toate aventurile ei uimitoare şi pozele care să ateste aceste poveşti minunate.

africa6 africa8 africa5 africa3 africa13 africa9 africa10 africa4 africa11 africa14 africa7 africa2 africa africa12

 

 

 

9 Comentarii

 1. Doroteea spune:

  Fotografiile sunt foarte frumoase. a fost o norocoasa. Ca mama as inclina sa spun ca a trait in pericol. Dar, in oras nu sunt pericole? Am doi nepoti care sufera mereu cu caile respiratorii, nu pot manca orice, ca le apar pete si vezicule pe piele, au o multime de jucarii scumpe de care se plictisesc repede; sunt sase persoane care au grija prin rotatie de copii si isi rexerva timp si energie pentru a-i indruma prin viata din jungla orasului…Asa ca felicit parintii copilei crescuta in Africa, pentru curajul si dragostea lor!

 2. Abuz???? Dupa mine este multa invidie, multe mame din comoditate sau nestiinta (sa nu scriem prostie) au utilizat cuvintul abuz.
  Ce amintiri superbe poate sa aiba ac tinara, si sunt sigura ca are si un caracter cum rar poti sa intilnesti, generoasa, plina de viata, cu zimbetul pe buze si acum ca si in toate pozele. In ce lume frumoasa am trai daca am putea sau macar incerca sa ne comportam ca Tippi. Ar fi multe de spus, dar mai bine sa lasam pozele sa vorbeasca…

 3. Judecata poporului spune:

  E clar un abuz. Trebuie sa fie dati in judecata pentru ca au lasat copilul in preajma unor fiare salbatice.

  • esti prost ori iti place sa te bagi in seama !!!!????

   • ahahah :)) cu asta i ai inchis ciocul :))

   • Da clar este un abuz. Ar trebui dati in judecata pentru ca aceasta fata are amintiri superbe si a avut o copilarie cum putini au. Ar trebui dati in judecata parintii ca nu si-au crescut copila in fata pc-ului si aucrescut-o in fata naturii. Spre deosebire de noi restu aceasta fata acum stie sa pretuiasca animalele si natura, noi restu stim doar sa le distrugem. Dar da,este abuz asupra noastra a celorlalti,deoarece ne-am dori sa fi avut o asemenea copilarie dar nu am avut-o. ;)

 4. De ce abuz? Bastinasii de acolo nu au copii? De ce nu se revolta mamele si pentru acestia? A trait la fel ca si copiii din sat. Doar pentru ca e alba si are ochi albastri, e abuz? Copiii din acel sat invata sa vaneze, sa traiasca la un loc cu animalele savanei. Cata ipocrizie!

 5. Tipi este Tarzana zileleor noastre. Sunt convins ca multi ar fi dorit asa o copilarie. Si ce- i mai bun in toate, ea continua sa aibe legetura cu triburile si cu asociatiile de suport ptr animalele salbatice in Namibia. Jos palaria!!!!

 6. Abuz, gelozie de neam prost.
  E o copilarie super fericita intr-un loc de vis. Mi-as dori sa aiba copilul meu parte de asa ceva, macar o vacanta de 10 zile, daramite toata copilaria! Copilul asta e cu adevarat FERICIT!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X