De 5364 Vizualizari

Maidanezii romani, mai isteti ca multi caini!

Imagini reale

Maidanezii romani, mai isteti ca multi caini! Unele imagini spun mai mult de 1.000 de cuvinte, iar fotografia realizata intr-un tramvai, in care se vede cum un caine calatoreste alaturi de oameni, stand pe scaun, spune clar ca lupta pentru supravietuire a ajuns la un alt nivel. Acest caine poate inspira teama unora dintre calatori, la fel ca si un om beat – de exemplu, dar in fond, el nu inspira decat mila si poate starneste unora nevoia de a adopta un animalut care se lupta sa supravietuiasca.

 

Aceasta fotografie a fost realizata in Bucuresti. In masina abandonata si-au gasit refugiu mai multi caini comunitari, pentru a trece de iarna grea. Tot anotimpul rece au dormit cuibariti unul in celalat, au uitat ca natura lor le impune un mascul alfa orgolios si au supravietuit.  Evident ca pe strada ei pot prezenta un pericol pentru oameni, dar adoptati, ei pot da dovada de dragoste pentru familie, asa cum o fac si in imagine.

 

Tags:

5 Comentarii

  1. Am adoptat un puiutz maidanez si acum catzelusa a implinit sapte ani,e sanatoasa,cuminte,nu si-a facut niciodata nevoile in casa,desi a fost altfel „invatzata”traind pe maidan.Este cel mai minunat caine din cati am avut,de-a-lungul vietii mele.

  2. si atunci cainele acela obosit de pe net care calatorea in metroul american tot roman era? este stiut ca maidanezii sint mai destepti peste tot in lumea asta, ca ei incearca sa supravietuiasca in jungla facuta de oameni.
    in general un maidanez adoptat
    este cel mai recunoscator animal .

  3. mai bine s=-ar incepe o campanie de educare a oamenilor inconstienti care arunca pur si simplu aceste vietati fara ajutor in strada! astfel nu ar mai fi nici caini madanezi suferinzi, nici oameni muscati, nici strazi murdare. dar din pacate, traim in romania, si nu se va ajunge prea curand la aces vis

  4. sunt amarizi,batuai,nemincazi,bolnavi .indura frig,cald si multi sunt cu cip in ureke si sunt nesterilizati.am avut grije de unul la piaza veteranilor.rusine!sa faca ceva pt ei,ca sunt pe drumuri de la demolari.mai suntem si crestini!unde se duc ,banii alocati pt ei?de ce,nu se face o anketa?

  5. Am cules de pe strada o catelusa gestanta , am sterilizat-o si am vrut s-o tinem o zi, doua in balcon, pana isi revine.Vet. a spus ca avea cam patru ani .Au trecut sase ani de atunci, Cutza e tot la noi si e catelusa cea mai cuminte , frumoasa si recunoscatoare din lume.Avem si trei pisici ,dintre care doua sunt „din tomberon”. Ne aduc multa bucurie si sunt buni prieteni cu nepotica noastra,care n-ar mai pleca de la noi de dragul lor…

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X