Sari la conținut
Home » Lupta unei femei pentru a adopta un cățel neglijat! După un an, transformarea este uimitoare

Lupta unei femei pentru a adopta un cățel neglijat! După un an, transformarea este uimitoare

Lupta unei femei pentru a adopta un cățel neglijat! După un an, transformarea este uimitoare.

Situația cățelușei era destul de gravă!

Pentru Laura, o mare iubitoare de animale, imaginea unei cățelușe înlănţuită de un copac a determinat-o să arunce o privire mai atentă. Pe nume Takia, patrupedul s-a arătat foarte bucuros că tânăra nu a trecut nepăsătoare, dând din coadă şi întâmpinând-o cu bucurie.

„Simţeam că trebuie să fac cumva şi să o iau de acolo. Chiar m-am gândit să o fur…” Totuşi ceva a făcut-o să renunţe la această idee: „Nu voiam să mă duc la închisoare pentru asta”. – a declarat ea pentru The Dodo.

Potrivit thedodo.com, lângă copac se puteau vedea două castroane mari, ambele goale, ceea ce însemna că nu avea acces pe cât ar fi trebuit la mâncare sau apă. Acela a fost momentul în care Laura şi Takia au stabilit o frumoasă prietenie.

Din acea clipă, Laura i-a promis că va veni de mai multe ori pe săptămână pentru a-i aduce mâncare şi apă căţeluşei greu încercate.

La câteva săptămâni după prima întâlnire cu Takia, Laura a luat legătura cu cei de la Controlul Animalelor. După ce ofiţerii au examinat locaţia indicată, au informat-o pe Laura că atâta timp cât proprietarii îi oferă adăpost, hrană şi apă, aceştia nu pot face nimic.

În cele din urmă, după ce a fost evident că proprietarii Takiei nu au reuşit să-i ofere îngrijiri adecvate, Controlul Animalelor a putut să ia câinele şi să-l ofere altcuiva spre îngrijire. Imediat după ce Takia a fost salvată din acele condiţii groaznice, Laura a fost prima care a dorit să o adopte.

Lupta unei femei pentru a adopta un cățel neglijat!