De 1462 Vizualizari

Luna, pisicuţa FASHION – Uite cum arată o mâţă îmbrăcată în pas cu moda şi cu unghiile date cu ojă!

Are PROPRIA EI CAMERA si un dulap IMENS cu sute de haine făcute special pentru ea!

Exclusiv Animal Zoo! Luna, pisicuta fashion!

Noţiunea de “pisică răsfăţată” e pentru mulţi, un pleonasm! Rare sunt felinele care nu primesc toată atenţia stăpânului şi care nu profită de atitudinea lor “pisicoasă” pentru a primi şi mai multă atenţie! Dar există una care le întrece pe toate: persana Luna!

Luna2

Această regină a tuturor pisicilor răsfăţate ar putea intra în Cartea Recordurilor pentru deţinerea celor mai multe accesorii de pisică, haine de pisică şi OJE de pisică! SI… SOC! LUNA ARE PROPRIA EI CAMERA!

Citeste si: CAT FASHION – Colectia intitulata “STAPANUL meu este un IDIOT” 


În alte cuvine, Luna le are pe toate în casa ei din Mexic. Inclusiv un “stăpân” dispus să-i ofere luna de pe cer… Pe o tavă din argint… Lângă un tort în formă de Hello Kitty… Cu un diamant în mijloc… Înţelegeţi ideea!

Luna 1

E important de menţionat că Luna nu este doar o FASHIONISTĂ înrăită, ci vrea să arate că e şi foarte isteaţă: persana a învăţat trucuri deosebite precum „arată-mi rochiţa” sau „dă lăbuţa”.

Priviţi in ce LUX se scaldă mâţa:

Produsele de ingrijire

Luna data cu oja mov:

Tags:

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X