De 878 Vizualizari

LUNA – cel mai frumos si valoros caine de rasa din Romania, ne reprezinta la o competitie internationala de top!

Frumoasa Luna este singurul reprezentant al tarii noastre, la Eukanuba World Challange in 2017!

LUNA – cel mai frumos si valoros caine de rasa din Romania – va reprezenta tara noastra la o prestigioasa competitie, Eukanuba World Challange in 2017. In aceasta competitie fiecare tara are un singur reprezentant, iar LUNA este, evident, singur participant din Romania.

sursa foto - https://www.facebook.com

sursa foto – https://www.facebook.com

Luna (pe numele ei – JESPERSEN’S KHALEESI) este detinuta de Costin Soare, din Ilfov, si este un exemplar unic de Coton de Tulear (cunoscut drept Bichon-ul de bumbac), iar unicitatea sa este data de caracteristicile perfecte ale rasei, pe care Luna le are…

Luna este deja desemnata, potrivit Asociatiei Chinologice Metropolitane Bucuresti, cel mai frumos si mai valoros caine de rasa din Romania. Luna are 15 luni si este adusa de stapanii ei, din Danemarca, in urma cu un an de zile, de la o canisa renumita in aceasta rasa – Jespersen’s Kennel, detinuta de Brigitte Jespersen.

Frumoasa a obtinut anul acesta numeroase tituluri de Best in Show si Best of Group in expozitiile din Romania in doar 4 luni (iunie – septembrie):

7 x Best of Group 9

1 x Reserve Best of Group 9

6 x Junior Best in Show

1 x Reserve Junior Best in Show

1 x Best in Show

2 x Reserve Best in Show

1 x Supreme Best in Show

1 x 3’rd place Supreme Best in Show

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X