LOIALITATE! Când doi căței din rasa pit bull au fost găsiți într-un parc din apropierea orașului Philadelphia, oamenii au crezut că sunt morți.

Unul dintre ei, pe nume  Gracie, era rece la atingere, iar prietena ei, Layla, stătea lipită de ea, ca și cum ar fi încercat să o protejeze.Ofițerul și salvatorul Harper are o capacitate deosebită de a îmblânzi câinii. Și acesta a fost primul lucru pe care l-a făcut când a văzut acești câini abandonați în parc.

„M-am pus în ​​genunchi și am vorbit cu ei,” a spus el. „Și Layla a venit la mine cu coada între picioare, dar cu pupilele dilatate, de parcă ar fi fost lovită”.În cele din urmă, Harper a reușit să se apropie suficient de ambii câini, i-a învelit cu vesta lui pentru a le menține corpurile calde, apoi le-a dus la spitalul veterinar din apropiere, unde li s-a acordat primul ajutor.

Gracie era atât de rece și slăbită, încât abia putea să-și țină ochii deschiși, iar Harper era speriat de gândul  că ar putea fi eutanasiată.

Ambele cățelușe aveau corpurile pline de răni și cicatrici, iar salvatorul lor și-a dat seama că cele două au fost folosite în luptele ilegale de câini.”Unele răni sunt foarte vechi, iar altele foarte proaspete”, a spus Harper.

„Amândouă aveau răni pe tot corpul cauzate de mușcăturilor altor câini … Au în jur de 2 ani și până acum au avut parte doar de abuzuri, au văzut doar ringul de luptă”.

Harper și-a dedicat câțiva ani din viață salvării câinilor abandonați și chiar a fost instruit ca ofițer de poliție, astfel încât el să poată fi primul ”pe scenă” atunci când poliția este sesizată în astfel de cazuri, potrivit thedodo.com.

Harper și colegii lui au demarat o anchetă pentru găsirea agresorilor și pentru a oferi dovezile necesare procurorilor pentru a fi cercetați.