De 4074 Vizualizari

LOIALITATE: De mai bine de un an de zile, un caine isi asteapta stapanul, care a murit, infruntand temperaturi sub zero grade!

Iubitorii de animale il numesc "Siberian Hachiko"

Un caine a aparut pe marginea drumului din Berkut, in Sudul regiunii Tyumen Oblast din Rusia, ca urmare a unui accident de masina. De atunci el nu a mai parasit locul (!!!), deoarece, in ciuda temperaturilor scazute din timpul iernii, care ajung si la -5 grade Celsius, nu a renuntat sa isi asteapte stapanul…

„Nu am reusit sa ne apropiem in nici un fel de animal, el isi doreste sa fie doar cu stapanul sau. Din cate stim, acesta nu a supravietuit accidentului de masina. Cainele nu are incredere in nimeni si nu lasa pe nimeni sa se aproprie si sa-l mangaie”, a declarat Anastasia Selina, membra a unei organizatii de protejare a animalelor, intr-un interviu acordat publicatiei Daily Mail, potrivit cunoastelumea.ro.  „Le recomandam oamenilor sa nu-l deranjeze, pentru ca suntem ingrijorati ca ar putea fugi sub o masina, daca se sperie”, a mai spus aceasta.

siberian hac3

siberian hachiko

Cum cainele refuza sa se lase prins, trecatorii cu inima mare au inceput sa-l hraneasca. I-au construit si doua adaposturi, dintre care primul a fost distrus de un camion (ironia soartei).

siberian hac2

Iubitorii de animale il numesc „Siberian Hachiko”, dupa cainele japonez Hachiko, care a devenit faimos dupa ce, timp de aproape 10 ani, si-a asteptat stapanul, in gara Shibuya.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X