Sari la conținut
Home » LOIALITATE: De mai bine de un an de zile, un caine isi asteapta stapanul, care a murit, infruntand temperaturi sub zero grade!

LOIALITATE: De mai bine de un an de zile, un caine isi asteapta stapanul, care a murit, infruntand temperaturi sub zero grade!

Un caine a aparut pe marginea drumului din Berkut, in Sudul regiunii Tyumen Oblast din Rusia, ca urmare a unui accident de masina. De atunci el nu a mai parasit locul (!!!), deoarece, in ciuda temperaturilor scazute din timpul iernii, care ajung si la -5 grade Celsius, nu a renuntat sa isi asteapte stapanul…”Nu am reusit sa ne apropiem in nici un fel de animal, el isi doreste sa fie doar cu stapanul sau. Din cate stim, acesta nu a supravietuit accidentului de masina. Cainele nu are incredere in nimeni si nu lasa pe nimeni sa se aproprie si sa-l mangaie”, a declarat Anastasia Selina, membra a unei organizatii de protejare a animalelor, intr-un interviu acordat publicatiei Daily Mail, potrivit cunoastelumea.ro.  „Le recomandam oamenilor sa nu-l deranjeze, pentru ca suntem ingrijorati ca ar putea fugi sub o masina, daca se sperie”, a mai spus aceasta.siberian hac3siberian hachikoCum cainele refuza sa se lase prins, trecatorii cu inima mare au inceput sa-l hraneasca. I-au construit si doua adaposturi, dintre care primul a fost distrus de un camion (ironia soartei).siberian hac2Iubitorii de animale il numesc „Siberian Hachiko”, dupa cainele japonez Hachiko, care a devenit faimos dupa ce, timp de aproape 10 ani, si-a asteptat stapanul, in gara Shibuya.