De 1204 Vizualizari

Locuitorii din Kentucky și-au ales PRIMARUL. Un nou MANDAT pentru un CÂINE!

Locuitorii din Kentucky și-au ales primarul! Un nou MANDAT pentru un CÂINE! 

La alegerile locale, locuitorii din Hash Rabbit (Statele Unite ale Americii) l-au ales în functia de primar pe …Brynneth Pawltro , un pitbull în varsta de trei ani.

Locuitorii orașului Hash Rabbit, Kentucky, este unul din cele 4 Commonwealturi ale Statelor Unite ale Americii, au ales un pitbull să le conducă orașul. Brynneth Pawltro  a reușit să devină al patrulea câine primar al orașului.

Edilul patruped a învins alți trei candidați: un pui de găină, un măgar și un copil și cei mai mulți locuitori sunt plini de laudă față de noul lor reprezentant.

„Are cel mai adorabil zâmbet”, a spus un cetățean al Hash Rabbit.

Acum că Brynneth, în vârstă de trei ani, este în funcție, mulți oameni sunt nerăbdători ca ea să-și intre în drepturi și să dezvăluie planurile pentru cetățeni, potrivit wlwt.com.

Trebuie să știți că ea nu este cu adevărat reprezentantul oficial de la Primărie, însă gluma a devenit o tradiție în ultimii ani.

ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ:

Hoţia primarilor face ravagii şi în rândurile copiilor

Hoţia primarilor face ravagii şi în rândurile copiilor
26 Sep, 2013 la 3:03 pmModifica

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X