De 2322 Vizualizari

Lista de cheltuieli a ASPA! Uite cati bani au avut pe mana O MANA de oameni!

Lista cheltuieli Administratia pentru Supravegherea si Protectia Animalelor:

UTILITATI: 162.000 LEI

SALARII: 468.000 LEI

CHELTUIELI DE FUNCTIONARE: 2,8 MILIOANE DE LEI

CARBURANT: 22.000 LEI

CURIERAT: 40.000 LEI

STERILIZARI: 170.000 LEI

OPRESCU: „S-au efectuat 6.512 de sterilizari intr-un singur an (…)

 Referendumul va avea loc pe 6 octombrie 2013 (…) Nu am fost in vacanta pe vas, ci la un control medical cardiovascular.”

Bancescu, seful ASPA: „Sub o treime din cainii de pe strazi sunt sterilizati. De ASPA sau de altcineva. Avem aproximativ (sic!) 64.304 caini in Capitala”

6 Comentarii

 1. neincredere spune:

  asta spune Oprescu, dar pot fi 100 000 sau 200 000 de caini

 2. smecheras de bani gata spune:

  Bancescu asta areo fata de smecheras de Bucuresti, asa cum vedem pe terasele Bucurestilor. Oricum toate primariile au fost invadate de smecherasi de astia de bani gata.

  • e din Constanta, am facut liceul la clase paralele.
   dar era de mic puslama, in timpul bacului a fugit de acasa, dormea in parc. daca taica-su era profesor la Universitate in Constanta, a dat din coate sa se scoata, la stat ca banu curge, si nimeni nu intreaba.

 3. „Minunata” si ineficianta asociatie ASPA are treaba cu cainii cu stapan, cand pe maidanezi ii lasa pe strazi sa muste si oameni, si caini cu stapan. Fix asta e problema arzatoare, cainii cu stapan… In iulie s-a dat lege sa se inregistreze cainii cu stapan si sa se plateasca pentru fiecare caine cu stapan 150 de lei pe an. Normal, nu mai aveau de unde sa suga bani… si de unde sa suga daca nu tot de la contribuabili?

 4. Taran imputit bancescu asta.

 5. Trebuie sterilizati toti cainii din Romania,mai ales cei din mediul rural deoarece oamenii abandoneaza puii nascuti pe strazi din zonele invecinate oraselor.acestia maninca din gunoaie supravietuiesc si fac alti pui si tot asa pina vor ajunge la 20 milioane.
  Sunt 2 solutii pt caini, ca si pt oameni, reducerea natalitatii altfel o sa muriti cu totii de foame.
  Un caine nu e o vaza sa o spargi si sa o arunci, sau sa o vinzi in piata dupa ce nu ti mai place, un caine e ca si cum ai avea un copil.Trebuie ingrijit,iubit,si educat.
  Dar in Romania,sunt sute de mii de copii abandonati in orfelinate! Ginditi-va ca acesti caini maidanezi au totusi o viata mai buna decit al orfelinilor,si sincer,nu glumesc!
  Atunci faceti o campanie, un copil adoptat si un catel adoptat, si astfel veti deveni buni in fata lui Dumnezeu! Nu prin metanii,sau posturi,sau prostrari si sfinti cu aghiasma va veti apropia de Isus.ci prin fapte.Lui Dumnezeu i e sila de ipocriti ce toata ziua dau din gura ca iubesc,ca ajuta,dar de fapt sunt niste egoisti!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X