Sari la conținut
Home » Legătura specială dintre o cățelușă și trei pisoi rămași orfani!

Legătura specială dintre o cățelușă și trei pisoi rămași orfani!

  • de

Legătura specială dintre o cățelușă și trei pisoi rămași orfani!

Nimeni nu se aștepta ca o cățelușă să adopte fără probleme trei pisoi rămași fără mamă!

Pentru Esperanza, o cățelușă vizibil marcată de pierderea puilor săi în trecut, următorul gest avea să îi schimbe toată viața. Deşi era deprimată, ea nu a ezitat să adopte trei pisoi neajutoraţi şi fără adăpost.

Întâmplarea a avut loc în Mexic, în adăpostul local „Coco’s Animal Welfare”.

Toată viața ei avea să se schimbe în momentul în care a decis să le devină mama unor pisoi orfani.

Legătura care s-a stabilit între animale a fost neaşteptată pentru toată lumea.

Voluntarii au decis să acorde căţeluşei şi pisoilor adoptaţi suficient spaţiu pentru a se cunoaşte şi a se simţi în largul lor.

După două săptămâni de îngrijiri susţinute, Esperanza i-a întâlnit pe cei care urmau să devină noua ei familie umană. Vestea bună este că aceşti oameni au fost de acord să o ia acasă cu tot cu pisoii săi adoptivi.

Turista de origine americană Evi Pover era în vacanţă în Mexic, în momentul în care a decis să o adopte pe cățelușă.

„Am fost în vacanţă în Playa del Carmen şi trei zile mai târziu am decis să vizităm Coco’s Animal Welfare pentru a vedea animalele. Tocmai când ne hotărâsem să plecăm, voluntarii ne-au întrebat dacă ne-ar plăcea să vedem o căţeluşă care alăptează trei pisoi. A existat o legătură instantanee între Esperanza şi fiul meu, aşa că am decis să o adoptăm”, povesteşte Evi.

Evi a fost cea care a decis să o numească Esperanza din cauza rolului pe care l-a jucat această mamă eroină în vieţile micuţilor orfani.

cățelușă
cățelușă
cățelușă

„Când a venit la noi acasă, nu ştia ce este mâncarea pentru câini sau cum arată o jucărie. A trebuit să o învăţăm. Acum îşi preţuieşte toate cadourile primite şi îi place nespus de mult să se joace. Ea a fost o binecuvântare. Este o căţeluşa cu totul specială”.