Sari la conținut
Home » Legătura specială dintre câine și stăpâna lui! Ce a simțit patrupedul la spital

Legătura specială dintre câine și stăpâna lui! Ce a simțit patrupedul la spital

Legătura specială dintre câine și stăpâna lui! Ce a simțit patrupedul la spital.

Patrupedul familiei i-a salvat viața!

Alhanna Butler, în vârstă de 21 de ani şi logodnicul ei, Ricky, în vârstă de 25 de ani, trăiesc în Doncaster, South Yorkshire, împreună cu fiul lor Lincoln şi cu animalul de companie al familiei, căţeluşa Keola.

Potrivit thedodo.com, pe vremea când Alhanna era însărcinată cu Lincoln, aceasta a început să aibă dureri ascuţite în zona lombară.

Căţeluşa a început să se comporte ciudat când era acasă. Uneori stătea cu privirea aţintită la Alhanna.

Era un comportament pe care Alhanna nu îl mai văzuse niciodată la câinele ei iubit.

Lucrurile au escaladat când Keola a început să o înghiontească pe Alhanna şi să mârâie în mod constant. În cele din urmă, Alhanna a ascultat avertismentul câinelui şi s-a întors la spital, potrivit publicaţiei britanice Daily Mirror..

„Mama mea m-a sunat şi mi-a spus: Ţine cont de instinctul câinelui tău, încearcă să-ţi spună ceva”, a declarat Alhanna.

Odată ajunsă la spital, Alhanna a fost supusă unor investigaţii amănunţite. După o examinare atentă, ea a fost internată de urgenţă la terapie intensivă.

S-a dovedit că Alhanna avea o dublă infecţie la rinichi provocată de o bacterie rezistentă la antibiotice, care o ucidea încet din interior.

Din fericire, în cele din urmă ea a fost salvată, iar naşterea a mers conform planului. Fiul ei, Lincoln, a venit pe lume fără complicaţii.

Datorită instinctului său, câinele a reușit să salveze viața mamei, dovedind din nou legătura specială dintre animalul de companie și om.

Legătura specială dintre câine și stăpâna