Sari la conținut
Home » Legat în parc de un gard, un Pitbull primește o nouă șansă la viață!

Legat în parc de un gard, un Pitbull primește o nouă șansă la viață!

  • de
Pitbull

Legat în parc de un gard, un Pitbull primește o nouă șansă la viață!

Un Pitbull a fost salvat de la o viață tristă!

Animalele de companie ajunse să trăiască pe stradă se confruntă cu o mulțime de problem. În primul rând este vorba despre schimbarea completă a mediului de trai, care le pune în situația de a se adapta unor noi condiții, cât mai ales, lipsa dragostei unei familii. Următoarea cățelușă din rasa Pitbull a fost pusă într-o situație similară.

Pe nume Lilybug, ea a fost abandonată într-un parc încă de când era mică. Echipa de salvare „Mr. Bones and Co.”, când a aflat de povestea sa, a înscris câinele într-un program de adopţie cunoscut sub numele de „One Lucky Pup”. Toată lumea a fost impresionată de povestea ei de viață.

În ciuda faptului că a fost abandonată la o vârstă atât de fragedă, Lilybug a reuşit să ofere dragoste tuturor oamenilor cu suflet bun care au apărut în viaţa ei.

Pitbull
Pitbull

Aşa că Marisa a adoptat-o ​​şi căţeluşa PitBull s-a îndrăgostit iremediabil de oamenii pe care i-a întâlnit pe parcurs, începând să le împărtăşească îmbrăţişări şi multă afecţiune.

Povestea de viață a cățelușei a atras o mulțime de aprecieri în mediul online, toată lumea fiind emoționată de situația acesteia.

Videoclipul de mai sus ne prezintă cu exactitate drama prin care a trecut cățelușa, ca mai apoi să aibă parte de întâlnirea cu un om special. Un om care nu o va abandona, indiferent de problemele care pot apărea în viață.