Sari la conținut
Home » Legat de stâlp cu un mesaj atârnat de gât, cățelușul surd este în cele din urmă salvat!

Legat de stâlp cu un mesaj atârnat de gât, cățelușul surd este în cele din urmă salvat!

Legat de stâlp cu un mesaj atârnat de gât, cățelușul surd este în cele din urmă salvat!

Un alt caz de cățeluș abandonat!

Rai, un patruped adorabil, a fost abandonat într-o zonă izolată, legat de un stâlp. Mai mult decât atât, câinele avea atârnat de gât un mesaj pe care scria că este surd și are nevoie urgentă de o familie.

„Persoană care l-a abandonat are o plângere la Poliţie. Oamenii legii au demarat o anchetă”, se arată într-un comunicat al asociației pentru protecția animalelor, cei care au găsit micuțul patruped.

Din fericire, el a fost salvat de o organizaţie care apără drepturile animalelor, iar persoana responsabilă de abandonarea acestuia a fost reclamată la poliţie.

„Rai este un căţeluş în vârstă de 4 luni cu o deficienţă de auz, care a fost abandonat în Ñuñoa, Chile. Fostul său stăpân l-a lăsat legat de un stâlp cu un mesaj pe care scria: ‘Tocmai mi-am revenit din jigodie, sunt surd şi îmi caut o familie’” – a scris Fundaţia pentru animale într-o postare publicată pe Facebook.

Asociația a decis să demareze o campanie pentru a-i găsi o nouă familie, care să-i ofere o casă iubitoare şi o nouă oportunitate pentru o viaţă fericită.

„Este jucăuş, extrem de iubitor şi recunoscător. Căutăm o familie care să deţină şi alte animale. Să fie alături de el 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Şi să aveţi timp, dragoste şi dorinţa de a-l educa prin semne. Este perfect ca tovarăş de călătorie. Are un comportament excelent atât în maşină, cât şi în aer liber”, a adăugat purtătorul de cuvânt al asociației.

Trebuie să fie o familie ideală care să ofere confortul şi atenţia de care are nevoie un blănos cu micile sale probleme.

Legat de stâlp cu un mesaj