Legat de stâlp cu un mesaj atârnat de gât, cățelușul surd este în cele din urmă salvat!

Un alt caz de cățeluș abandonat!

Rai, un patruped adorabil, a fost abandonat într-o zonă izolată, legat de un stâlp. Mai mult decât atât, câinele avea atârnat de gât un mesaj pe care scria că este surd și are nevoie urgentă de o familie.

„Persoană care l-a abandonat are o plângere la Poliţie. Oamenii legii au demarat o anchetă”, se arată într-un comunicat al asociației pentru protecția animalelor, cei care au găsit micuțul patruped.

Din fericire, el a fost salvat de o organizaţie care apără drepturile animalelor, iar persoana responsabilă de abandonarea acestuia a fost reclamată la poliţie.

„Rai este un căţeluş în vârstă de 4 luni cu o deficienţă de auz, care a fost abandonat în Ñuñoa, Chile. Fostul său stăpân l-a lăsat legat de un stâlp cu un mesaj pe care scria: ‘Tocmai mi-am revenit din jigodie, sunt surd şi îmi caut o familie’” – a scris Fundaţia pentru animale într-o postare publicată pe Facebook.

Asociația a decis să demareze o campanie pentru a-i găsi o nouă familie, care să-i ofere o casă iubitoare şi o nouă oportunitate pentru o viaţă fericită.

„Este jucăuş, extrem de iubitor şi recunoscător. Căutăm o familie care să deţină şi alte animale. Să fie alături de el 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Şi să aveţi timp, dragoste şi dorinţa de a-l educa prin semne. Este perfect ca tovarăş de călătorie. Are un comportament excelent atât în maşină, cât şi în aer liber”, a adăugat purtătorul de cuvânt al asociației.

Trebuie să fie o familie ideală care să ofere confortul şi atenţia de care are nevoie un blănos cu micile sale probleme.

Legat de stâlp cu un mesaj