Lazarus abia mai putea merge. Un caine din rasa Ciobanesc de Pirinei a fost salvat dupa ce a stat inchis timp de sapte ani intr-un hambar din Marea Britanie, potrivit Express.co.uk.

Se numeste Lazarus si a fost descoperit de un cuplu care fusese rugat sa-l hraneasca. Cei doi au fost socati cand au vazut starea in care se afla animalul. Acesta avea blana atat de incalcita incat abia mai putea merge.

Citește și:

Organizatia pentru protectia cainilor, ”Big Fluffy Dog Rescue” a ajutat la toaletarea lui Lazarus, care a plecat de la ”frizer” cu aproape 16 kilograme mai usor.

Membrii organizatiei au fost uimiti de faptul ca Lazarus a supravietuit chinului prin care a trecut. Acestuia i-au fost tratate iritatiile de pe piele si problemele pe care le avea la urechi, iar cateva tumori mici au necesitat investigatii. Anii petrecuti sub un morman de blana incalcita i-au slabit muschii, asa ca va trece ceva vreme pana cand va putea merge normal.

Citește și:

Stapanul lui Lazarus a fost de acord sa renunte la el, asa ca atunci cand se va reface, catelul va fi dat spre adoptie.

Lazarus este acum ingrijit de Amanda Brooke Charsha-Lindsey, care a publicat pe Facebook imaginile cu cainele, inainte si dupa transformare. ”Laz, abia am inceput, prietene”, a scris aceasta in mesaj.

lazarus2

lazarus4

lazarus3

Setari cookie