Sari la conținut
Home » Lady Gaga, ținta unui act criminal! Câinii vedetei au fost răpiți, după ce bărbatul care îi plimba a fost împușcat!

Lady Gaga, ținta unui act criminal! Câinii vedetei au fost răpiți, după ce bărbatul care îi plimba a fost împușcat!

  • de

Lady Gaga este în stare de șoc! Câinii vedetei au fost răpiți, după ce bărbatul care îi plimba a fost împușcat!

Atacul a avut loc în Hollywood, Los Angeles!

Un grav incident a avut loc miercuri seară, soldat cu împușcarea bărbatului care îi plimba cățeii lui Lady Gaga! Se pare că suspectul a tras cu pistolul semi-automat asupra bărbatului care plimba câinii, apoi a fugit cu doi dintre cei trei câini din rasa buldog francez.

Buldogul francez este o rasă foarte căutată în SUA, iar puii se vând cu un preț mediu de 2.000 de dolari. Puii care au un istoric excepțional pot să ajungă la 10.000 de dolari bucata.

Potrivit informațiilor BBC, bărbatul împușcat a fost transportat la spital, însă nu se cunosc informații despre starea lui, a confirmat poliția din Los Angels pentru jurnaliști.

Koji și Gustav au fost răpiți, iar cel de al treilea, Miss Asia, a fugit și a fost recuperat mai târziu de poliție!

În momentul în care a avut loc teribilul incident, cântăreața, pe numele său real Stefani Germanotta, se afla la Roma, pentru filmarea unei pelicule de Ridley Scott.

Poliția din Los Angeles a confirmat că este căutat „un posibil suspect” care a fugit de la fața locului într-o mașină albă.

Lady Gaga oferă o recompensă de 500.000 de dolari pentru înapoierea celor doi câini ai săi din rasa Bulldog Francez.