Sari la conținut
Home » Lacrimile unui cățel abandonat atunci când primește mâncare de la un om cu suflet mare!

Lacrimile unui cățel abandonat atunci când primește mâncare de la un om cu suflet mare!

  • de

Lacrimile unui cățel abandonat atunci când primește mâncare de la un om cu suflet mare!

Patrupedul a simțit că poate avea încredere în oameni pentru prima oară în viață!

Pentru Louie, viața pe stradă a devenit o obișnuință, asta după ce a fost abandonat fără milă de fostul său stăpân. Cu piciorul rănit de o capcană din pădure, câinele chinuit a fost nevoit să se descurce de unul singur, fără să mai cunoască dragostea unei familii. Mâncarea devenise un lux, iar de un adăpost călduros și sigur nici nu mai putea fi vorba.

Abia putând să mai meargă din cauza rănilor, patrupedul a observat un om cu suflet mare, care încerca să se apropie de el. Chiar dacă își pierduse din încredere, câinele s-a lăsat mângâiat de om, care i-a oferit mâncare.

Louie accepta cu nerăbdare mâncarea şi apoi îi mulţumeşte salvatorului pentru amabilitatea sa. Pe tot drumul, patrupedul nu îl pierde din ochi pe noul său salvator, nerăbdător să îi ofere toată dragostea și loialitatea din lume.

Lacrimile unui cățel abandonat

Adăpostul a declarat că a fost adoptat după ce a trecut printr-un lung proces de recuperare şi reabilitare. În prezent, adoră să se cuibărească alături de stăpânii săi pe canapea şi să se joace cu copiii familiei.