De 9138 Vizualizari

LACRIMI DE SANGE: magarus EXPLOATAT SI BATUT, ABANDONAT in ger!

SEMNEAZA PETITIA!

Miscarea Dreptate pentru Animale a prezentat un nou caz cutremurator de cruzime impotriva animalelor, solicitand, din nou, tuturor iubitorilor, sa semneze petitia prin care se solicita MARIREA PEDEPSELOR PENTRU CEI CARE MALTRATEAZA ANIMALELE.

SEMNEAZA AICI SI DISTRIBUITE: https://www.change.org/p/parlamentul-romaniei-cerem-pedepse…

Cazul prezentat socheaza opinia publica: este vorba despre un biet magarus, care, dupa ce a fost exploatat pana la epuizare si batut, a fost abandonat intr-un loc pustiu, la 2 km de Targoviste.

magarus1

Cand a fost gasit, animalul este plin de sange si inghetat, la propriu. Nu isi mai simtea picioarele din spate. Cativa voluntari si un medic veterinar au intervenit pentru a-l lua de acolo si pentru a-i oferi tratament…

17 Comentarii

 1. Kiss sandor spune:

  El trebuia batut nermernicu.

 2. Pieptan Stefan spune:

  Asa e , el merita asta

 3. Nelu Parciu spune:

  Un mare pacat fata de bietul animal credincios care munceste fara ooboseala spre un trai mai bun fata de stapanul plin de pacate pentru rele tratamente bietului magarus SINCER am plans de mila bietului animal daca as trai la CASA las infia si fara rezerve as da ultimul banut sai alin suferinta bietului animal DACA as fi medic si acel stapan al magarusului las cunoaste LAS ttrata cu aceiasi masura pe Animalul fara constinta si suflet numit si stapan Bunul dumnezeu plange cand vede cata nedreptate facem noi MAGARUSILO cei care la purtat pe mantuitor in vindecarea celor suferinzi.

 4. Cameea Socea spune:

  Groaznic, groaznic, groaznic ! Bietul suflet !

 5. andreea cristina ciobotaru spune:

  nu cred ca merge semnat

 6. Ingrid Razdolescu spune:

  Trist :(

 7. Alex Anton spune:

  O mare nedreptate !!!

 8. Oprea Elena spune:

  Daca a ajuns sa bata in halul asta, animalul de care s-a folosit, va dati seama, ce bruta e.
  Am o intrebare totusi unde se afla acum animalul? Bruta asta nu mai trebuie sa intre in posesia lui si nu stiu ce pedeapsa i-ar trebui, o amenda sau cateva luni de inchisoare unui asemenea specimen nu-l schimba cu nimic.

 9. cat de trist :( oameni rai

 10. Romanitza spune:

  Ce oroare sa abuzezi asa de scumpele fiinte nevinovate. Sarmanutul. Sper sa fie dat cuiva milostiv si iubitor de animalute pe viitor. Si cand eram mica am vazut cai chinuiti cumplit de tigani rai la suflet ce infometau si biciuiau animalutul cand inca era pus la caruta si acela epuizat statea in mijlocul drumului asezat pe jos ca nu mai putea si de sete si de foame si nemernicul continua sa il biciuiasca teribil pana a fost oprit de un militean care i-a spus sa inceteze si sa hraneasca calul. Sufletul meu a plans si a sangerat cand a simtit suferinta si neajutorarea si mai ales ca nu il puteam ajuta. Sarmanele animale. Ce mult as vrea sa ma posibilitatea sa le ajut la scara larga, bine ar fi sa apara o lege ce permite confiscarea animalului maltratat si daruirea sa unor oameni cu respect, compasiune si drag de animalute, scumpe fiinte neajutorate cand incap pe mainile unor ticalosi; a, ar mai fi bine ca legea sa prevada si ca nu mai au drept sa detina animale cei ce nu le pot respecta.

 11. Unde e petiția

 12. Asta este Romania in care traim ,de ce va mirati,educatie,educatie ,educatie??????

 13. Niste brute. De fapt el este animalul. Animalele au mai mult suflet decat astfel bde „oameni”.

 14. Vranceanu Elena spune:

  DA UNDE E PETITIA?S-O FACA CINEVA CARE SE PRICEPE CA-MI VINE SA URLU…

 15. Vrea cineva sa ne spuna ce s-a intimplat cu magarusul si cu petitia?

 16. e posibil ca nimeni sa nu ne spuna nimic? unde trebuie sa intrebam?

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X