De 176 Vizualizari

La Balc a inceput „carnagiul”

sursa foto - https://www.facebook.com

Miscarea Dreptate pentru Animale anunta inceperea „carnagiului”, la Balc.

Intr-o postare, pe Faceboog, organizatia precizeaza, ca, „in fiecare an asistam la cel mai mare carnagiu din Europa pe domeniul de la Balc care se intinde pe 150 de hectare si a devenit cunoscut in anul 2005, cand au fost impuscati 185 de mistreti. Este surprinzator cum un intreg popor digera an de an acest eveniment de o cruzime fara margini……. sute de animale sunt haituite si omorate fara posibilitatea de a se apara. Mai mult, nici o autoritate a statului roman nu este interesata de ce se intampla la Balc iar televiziunile prezinta stirea sub forma unui „campionat” al bogatilor lumii…….

Este revoltator cum o intreaga natie accepta ca niste straini smecheri si plini de bani sa vina si sa omoare cu sange rece suflete fara aparare!
Cuvintele sunt inutile…… grotesc si mizerabil!”, spun aparatorii animalelor.

 

Un singur comentariu

  1. Am auzit ca , carnea mistretilor e data la consum la niste azile de batrani. De ce nu scrieti si ca nu sute dar mii, zeci de mii de vite, porcine si pasari sunt „haituite si omorate fara posibilitatea de a se apara” pentru consum? Ce mistretii sunt animale mai egale ca celelalte?

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X