De 6795 Vizualizari

L-a găsit când NU mai spera să-l vadă vreodată. Află povestea labradorului care a plecat de acasă în urmă cu cinci ani

L-a găsit când NU mai spera să-l vadă vreodată.  O iubitoare de animale din  San Juan, capitala statului asociat Puerto Rico al Statelor Unite ale Americii, nu mai spera să-l revadă pe Tobiascel, un câine din rasa labrador, pe care îl pierduse în urmă cu cinci ani.

Candelaria Martin a reușit să-și găsească animalul de companiei prin intermediul unui grup dedicat animalelor de companie pierdute. Întâmplător, ea a văzut câteva fotografii postate pe Insatgram de noua stăpână a patrupedul său. Acela a fost momentul când a sperat că-l va readuce acasă pe cel mai bun prieten. Așa a și fost.

„L-am recunoscut imediat într-o fotografie, după ochi, după privire”, a declarat emoționată Candelaria. Apoi, tânăra a meres să-l întâlnescă pe labrador.

„În momentul în care ne-am întâlnit, a venit direct la mine. M-a mirosit, a sărit pe mine, era în culmea fericirii. Același lucru l-a făcut și cu mama, care venise cu mine. A fost evident că era Tobias. Apoi s-a dus direct la mașină. Era evident că vrea să se întoarcă acasă”, a povestit Candelaria.
„E un miracol. Mi-am recuperat cel mai bun prieten”, a spus tânăra pentru clarin.com.

Patrupedul se afla tot în zona în care locuiește Candelaria, la câteva blocuri distanță.

„Tobi a ajuns în familia noastră când eu am împlinit 15 ani. L-am ales împreună cu frații mei. A învățat de mic să deschidă ușa de la intrarea în casă și așa l-am pierdut. A ieșit pe ușă și n-a mai venit”, a îcheiat ea, potrivit clarin.com.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X