Asociația Kola Kariola cauta stăpân pentru un câine de luptă, pe nume Kovu, care s-a transformat în cel mai afectuos patruped.

Kovua ajuns într-un adăpost public din Piatra-Neamț pe 8 iunie 2017. Fiind considerat un câine agresiv, trebuia eutanasiat în termenul legal de 14 zile, iar Marius Chirca și Robert Munteanu, dresor, l-au luat din adăpost pe propria lor răspundere.

Cei doi au promis că-l vor ajuta să se recupereze, iar ziua de 8 iunie, pentru Kovu, a fost începutul unei vieți plină de dragoste, fără bătăi. Povestea lui a atins inimile unui număr mare de oameni și a fost norocos să-și ia drumul libertății. 

După aproximativ patru luni, Kovu s-a refăcut atât fizic cât și psihic datorită unor oameni minunați.El a devenit destul de popular pe rețelele de socializare, unul comentând: ”CHIAR MA INTREBAM CE MAI FACE?” Dar și-a exprimat speranța că, poate, cineva îl va îndrăgi și îl va lua acasă.

Ei bine, acum Kovu are o casă, are un nou prieten, pe Andrei, care l-a adoptat: „In sfarsit Kovu si Andrei s-au intalnit. De cand a vazut video cu Kovu, Andrei nu a mai avut liniste, a doua zi a venit la prima ora sa-l cunoasca pe Kovu, sa-l mangaie si sa-i spuna ca va face tot ce-i sta in putere sa-l faca fericit.
Asta seara, Andrei l-a primit pe Kovu acasa spunandu-i ” Ai ajuns acasa, baiete! Esti acasa la tine baiete! Alearga, fii liber!” Multumim Andrei, sa fiti sanatosi si sa va bucurati mult timp unul de celalalt!
Abia asteptam video cu evolutia lui ❤️ Noapte buna tuturor! Noapte buna Kovu, prima ta noapte ACASA!”