De 1348 Vizualizari

Kohana, cea deosebit de….rara! 18 exemplare in toata lumea!

Kohana este o rasa de pisici extrem de rarisima in lume, ce se pare ca provine din insulele Hawaii. Conform spuselor crescatorilor de pisici Kohana, care ofera extrem de putine informatii, este vorba despre o rasa pura, care s-a format in urma unei mutatii spontane din rasa pisicii Sphynx, desi acestea din urma detin cateva fire de par.

1 kohana

Pisicile Kohana nu sunt in multe exemplare, ele fiind doar 18 exemplare in toata lumea, potrivit petup.ro. Nu au nici un fir de par, nu au nici macar mustati iar, pielea, care arata si se simte la atingere ca un cauciuc gros, are riduri adanci, la fel ca si pielea cainelui Shar-Pei.

kohana2

Aceste pisici sunt foarte prietenoase, pline de afectiune si foarte inteligente. Din cauza ca nu au nici un fir de par pe corp, sunt nevoite sa-si regleze singure temperatura acestuia. Astfel, ele pot atinge temperaturi de pana la 42°C. Din acest motiv, pisicile Kohana au nevoie de mai multa hrana decat celalalte rase de pisici si sunt mult mai sensibile la razele soarelui. Sunt ideale pentru persoanele care sunt dornice de a se ocupa de pisici mai speciale.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X