De 503 Vizualizari

Karma!!! Un vanator, care s-a pierdut in padure, a supravietuit mancand furnici!

 

Un vanator care s-a pierdut in vasta zona arida din interiorul continentului australian, timp de o saptamana, a mancat furnici pentru a supravieţui, au declarat surse din politia locala, citate de DPA, preluata de Agerpres.

Reginald Foggerdy, 62 de ani, a plecat la vanatoare saptamana trecuta de la o tabara din desert, situata in apropiere de Laverton, la 1.000 de kilometri nord-est de Perth (vestul Australiei). Familia sa a alertat autoritatile atunci cand a constatat ca barbatul nu s-a intors a doua zi.

Mergand pe calea urmelor gasite in weekend, politia a reusit sa il descopere pe vanator sprijinit de un copac, intr-o stare extrem de precara.

Reginald Foggerdy2

Potrivit inspectorului de politie Andy Greatwood, Foggerdy a fost descoperit la 15 kilometri de tabara de unde plecase.

„Era extrem de deshidratat, putin delirant, dar a primit primul ajutor, si putem spune ca acum poate sta in picioare si vorbi, asa ca lucrurile se prezinta foarte bine”, a indicat el pentru postul ABC.

„In ultimele zile, (barbatul) a reusit sa supravietuiasca stand intins sub un copac si mancand furnici negre (…). Nu a avut apa timp de sase zile”, a adaugat politistul, laudand abilitatile de supravietuire ale vanatorului.

Un singur comentariu

  1. Imi pare rau ca a supravietuit. Asa e cu toti ticalosii, lor le merge numai bine.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X