Juri că este o statuie. Este normal să arate așa un câine?

Juri că patrupedul din imaginea de mai jos este o statuie sau o sculptură a unui câine dintr-o rasă ciudată. Realitatea este cu totul alta.

Juri că este o statuie. Câinele face parte dintr-o specie neobișnuită. Este animalul de companie al unei femei din din orașul Quezon, o localitate din Filipine.

În momentul în care Sandra Pineda, stăpâna patrupedului, a postat o imagine cu Piper pe internet, a fost șocată să vadă că respectiva postare a adunat 10.000 de like-uri într-o oră și câteva mii de comentarii.

”Acesta este un câine sau o statuie?”

Citește și:

Internauții care au comentat postarea au avut o singură curiozitate, aceeași pe care ai fi avut-o și tu dacă vedea pentru prima oară fotografia de mai sus. ”Acesta este un câine sau o statuie?”

Ei bine, este un animal cât se poate de viu. Îl cheamă Piper și face parte dintr-o rasă de câini fără păr, un câine de tip Xoloitzcuintli, specific Mexicului, potrivit playtech.ro.

Proprietara îl are din luna martie a anului trecut, de când micuțul avea doar două luni. Sandra este studentă la medicină, are 22 de ani, iar când a citit inițial reacțiile online la animalul ei de companie nu a știut dacă totul este o glumă. Ulterior, a decis să le interpreteze ca pe un compliment.

Citește și:

”Era amuzant să văd toate aceste complimente venind de la oameni care credeau că Piper este statuie. Cred că sunt atât de obișnuită cu ea, încât nu pot să o văd din perspectiva altora, dar prietenii și familia mi-au spus că sigur pot să o vadă [ca pe o statuie].”, a explicat tânăra. ”De fapt este un cerc măgulitor să cred că animalul meu frumos poate fi perceput care o operă de artă.”, a continuat ea.

Setari cookie