De 7376 Vizualizari

JUMĂTATE OM, JUMĂTATE CÂINE. Creatură BIZARĂ pe autostradă în miez de noapte Localnicii au rămas ȘOCAȚI

Creatură bizară, JUMĂTATE OM, JUMĂTATE CÂINE, aşa pare că arată monstrul pe care oamenii care se deplasau pe o autostradă au filmat-o, notează Daily Star.

În filmarea realizată pe autostrada Wessex Way, Dorset se observă cum creatura înspăimântătoare a trecut pe un drum aglomerat prin fața mașinilor. Înregistrările video arată animalul ciudat care a sărit peste barierele unei autostrăzi pe . Apoi, monstrul aleargă pe toate cele patru picioare în fața mașinilor, înainte de a dispărea în întuneric.

Video a fost încărcată pe YouTube pe 28 octombrie. „Parcă ar fi o parte umană, şi o parte câine”, a dezvăluit un bărbat. Un altul a adăugat: „Se pare că a scăpat dintr-un laborator secret subteran.” Și un al treilea a susținut: „Este rake.” Rake-ul este o creatură umanoidă mitică. Așa-numita fiară se spune că are o înălțime de aproximativ 6 centimetri, cu piele gri deschis și fără nas vizibil. Ultima sa apariţie a fost filmată în 2006.

 

Tags:

, ,

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X