De 5332 Vizualizari

Jos pălăria! Colorado a declarat maidanezul simbol al statului!

hick                                                                         Guvernatorul John Hickenlooper

Jos pălăria! Ieri dimineaţă, Statul Colorado, USA, a adoptat o legislaţie care impune ca poliţiştii să răspundă pentru câinii poliţişti dacă din cauza deciziei lor, patrupezii sunt împuşcaţi sau vătămaţi.

Mai mult, Colorado a devenit al 12-lea stat care şi-a declarat, tot ieri, un animal ca simbol. Statele care au luat această decizie anterior au ales animale dintr-o rasă anume, specie etc. Pe când guvernatorul John Hickenlooper a decretat câinele maidanez ca simbol oficial al statului din SUA, decizie aplaudată şi susţinută de foarte multe personae.

Guvernatorul a motivat această decizie spunând că pisicile şi câinii din adăposturi nu sunt apreciaţi la adevărata lor valoare şi, drept urmare, lumea nu-i adoptă. “Sper ca prin acest gest să încurajez adopţia animalelor”.

6 Comentarii

 1. Din America spune:

  Nebuni cronici americanii astia. Pur si simplu anormali !

  • ochelari de cal? spune:

   argumentele unde-ti sunt? sau doar atat stii, sa arunci aiurea cu insulte? lasa-i pe ei cu civilizatia lor, iar tu ramai in ignoranta ta si venereaza in continuare psihopati si criminali! :)

 2. Americanii astia sunt ramasi in urma la noi tot parlamentul este plin de maidanezi si tot felul de potai cu pretentii sitot felul de fite . Avem mistreti boi magari toti sunt in senat si parlament rag si latra pe banii contribuabilului si nici ca le pasa de cetateanul onest care munceste si plateste darile la zi ca sa aiba aceasta gradina zoo ce consuma si risipi cu o nesimtire fara margini ,macar daca ar face ceva . sa simta si contribuabilul ca traieste mai bine si nu-i jecmanit cu tot felul detaxe si impozite

 3. Adriana spune:

  Felicitari! La noi bestia cu doua picioare, psihopatul, criminalul este simbol national si aplaudat

 4. Decizia de a impune acest simbol a fost luata pentru a stimula adoptiile, nu pentru a impune o lege a reteritorializarii, a cresterii animalelor pe strada, asa cum a fost in Romania.

  In Statele Unite cainii sunt capturati si eutanasiati. America eutanasiaza anual in jur de 4 milioane de animale fara stapan.

  Mai precis nicaieri in America nu gasesti dezastrul care a fost la noi in anii 2008-2013, muntii de fecale si mirosul de urina, castroanele si custile de pe spatiile verzi. Dupa cum spune si guvernatorul statului, e vorba de cainii si pisicile „din adaposturi”, pentru ca in Statele Unite animalele fara stapan stau in adaposturi, unde asteapta sa fie adoptate sau eutanasiate.

  Americanii nu cresc caini pe strada. Ii captureaza si ii eutanasiaza, iar cifrele se pot citi usor pe net. Faptul ca maidanezul a fost ales ca simbol al statului nu inseamna ca este acceptata cresterea acestor animale pe strazi, ci doar ca trebuiesc stimulate adoptiile.

  Eutanasia este practicata pe scara larga in America, ca in orice tara civilizata (Franta, Marea Britanie, Japonia etc.)

 5. Au impus maidanezul ca simbol pentru ca sa-i salveze de la eutanasiere, sa fie adoptati in numar cat mai mare. Americanii eutansiaza de ani de zile, nu ca noi, de vreo doi-trei ani. Acolo nu se sta cu caini pe strada.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X