Sari la conținut
Home » Jiff, un cățel demn de Cartea Recordurilor, s-a antrenat cot la cot cu un mare sportiv

Jiff, un cățel demn de Cartea Recordurilor, s-a antrenat cot la cot cu un mare sportiv

Jiff, un cățel demn de Cartea Recordurilor, s-a antrenat cot la cot cu un mare sportiv! Frank Medrano, un sportiv cunoscut în lumea celor pasionați de antrenamentele musculare efectuate doar cu greutatea corpului, l-a avut ca partener de antrenament pe cățelușul Jiff.

Jiff este un „personaj” despre care ai ce spune, un performer absolut în lumea celor care nu cuvântă și un mare campion printre căței. Drăgălașul cățel este deținător a două recorduri înscrise în Guinness World Records și este cel mai rapid la mersul pe picioarele din spate. Poate parcurge astfel 10 metri în 6,56 secunde.

3Mai mult, Jiff se numără printre cei mai iuți câini la mersul pe picioarele din față. În acest mod, el străbate 5 metri în 7,76 secunde. Micul patruped este un cățel din rasa Pomeranian și viețuiește în Los Angeles. Trebuie să mai știți că el știe „să se dea” cu skateboard-ul și poate face o mulțime de alte giumbușlucuri, cățelul Jiff se mai remarcă și prin numărul mare de fani.Pagina sa de Facebook are peste 1.480.000 de like-uri iar pe YouTube are sute de mii de vizualizări. Simpaticul și istețul cățel a apărut și într-un videoclip al artistei Katy Perry. Ce să mai spunem, Jiff este o vedetă în adevăratul sens al cuvântului!

 Să-i urmărim în timp ce se antrenează, într-un videoclip care va descreți frunțile tuturor: