De 1124 Vizualizari

Jennifer Lopez şi-a luat boxer, dar nu renunţă la blănuri!

Autor: Roxana Roseti

Şi-a dorit un animăluţ care să o păzească şi să o însoţească peste tot. Jennifer Lopez şi-a cumpărat un caţel, rasa boxer pe care l-a numit „Bear” şi pe care l-a adus la emisiunea „Jimmy Kimmel Live”. Ea chiar a postat o fotografie pe contul ei de Twitter, însoţită de comentariul „Atât de fericită! Micuţul căţeluş Bear.”

Revolta iubitorilor de animale

Iubitul vedetei, Casper Smart, este foarte încântat de căţelul lui Jennifer, chiar a ţinut să împărtăşească cu fanii săi informaţia că familia lor „s-a mărit”.

Anul trecut Jennifer Lopez a reuşit să stârnească din nou indignarea celor care apără drepturile animalelor, când a simţit nevoia să îmbrace o haină pufoasă, din blană naturală. Diva a fost fotografiată intrând în clădirea ce găzduieşte o celebră emisiune din State îmbrăcată cu o pereche de pantaloni albi, o bluză albă, la care a asortat o superbă blană albă. Preferinţa divei pentru blănuri a atras revolta iubitorilor de animale, dar şi a ONG-urilor care militează pentru drepturile necuvântătoarelor. În urmă cu câţiva ani, într-o încercare de a o determina pe diva portoricană să renunţe la hăinurile de blană, PETA a prezentat un filmuleţ în care arăta cum se obţine vestimentaţia cu care se tot afişează ea la evenimentele mondene.

CITIŢI ŞI:

Jennifer Lopez a apărut în public cu căţeluşul Bear, un pui de boxer

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X