Jennifer Aniston este topită după Lord. Imaginea cu noul membru a devenit virală

Toată lumea știe că are o carieră de succes, însă nu mulți cunosc faptul că Jennifer Aniston este și o mare iubitoare de animale.

Jennifer Aniston este topită după Lord. Imaginea cu noul membru a devenit virală

Jennifer Aniston s-a adaptat rapid la lumea digitală și postează cu regularitate pe contul personal de socializare. De acestă dată, frumoasa actriță le-a făcut cunoștință admiratorilor săi cu Lord, noul memru al familiei. Lord este adorabil, motiv pentru care s-a îndrăgostit de el la prima vedere.

Videoclipul postat de Jennifer prezintă imaginea cățelușului care doarme. Nu-i așa ce este superb, voi ce părere aveți?

Reamintim că recent, actrița a trăit un episod greu de descris după ce i-a murit cel mai bun prieten. Frumoasa actriță nu a fost niciodată o fană a tatuajelor, dar durerea lăsată în suflet după pierderea companionului ei, Norman, au determinat-o să-și deseneze pe piele unul. Pe piciorului drept și-a scris pe veci numele câinelui care i-a fost devotat timp de 15 ani.

Norman, un metis de Terrier, a fost prietenul de nădejde pe care a putut să se bazeze atunci când a divorțat de Brad Pitt.

„De fiecare dată când mă uit în jos, fie de tristețe, fie de oboseală, îi văd numele și-mi aduc aminte de momentele frumoase petrecute împreună”, a spus Jennifer Aniston.

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da